Polis vatandaşı tiyatro oyunuyla uyardı

Polis vatandaşı tiyatro oyunuyla uyardı -Vatandaşlar, Amasya Emniyet Müdürlüğünce sahneye konulan oyunla çeşitli suçlara karşı bilinçlendirildi


AMASYA (A.A) - Amasya Emniyet Müdürlüğünce sahneye konulan tiyatro oyunu ile vatandaşlar çeşitli suçlara karşı bilinçlendirildi.
     Milli Mücadele Müzesi ve Kongre Merkezinde sahnelenen İçimizde Yaşayan Zehirli Kaktüs isimli oyunda, günlük yaşamda karşılaşılan bazı suçlarla ilgili olarak vatandaşlar uyarıldı.
     Amasya Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü personelinden Mehmet Uymazın yazdığı, İbrahim Koçakın yönettiği iki perdeden oluşan oyunda, kontör dolandırıcılığı, kapıdan satış yöntemiyle dolandırıcılık gibi olumsuz durumlarda yaşanabilecekler mizahi dille anlatıldı.
     Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğince sahneye konulan, oyunculuk deneyimi bulunmayan polis ve vatandaşların rol aldığı oyunda ayrıca kentin tek kadın muhtarı Gümüşlü Mahallesi muhtarı Asuman Topuz da oyunculuk yaptı.
     Oyunu, vali yardımcıları Suat Seyitoğlu ve Hakan Kubalı, Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Orbay, Amasya Emniyet Müdürü Ayhan Acet, şube müdürleri, davetliler ve sanatseverler izledi.
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Kürkçü
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Polis vatandaşı tiyatro oyunuyla uyardı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER