Trabzonspor, Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürdü

Trabzonspor, Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürdü -Bordo-mavili takımda 6 yabancı oyuncu ülkelerinin milli takım kampına davet edildi


TRABZON (A.A) - Spor Toto Süper Ligde 21 Ekim Pazar günü deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Trabzonspor, hazırlıklarını milli takım kamplarına giden ve sakatlıkları bulunan oyunculardan yoksun olarak sürdürdü.
     A Milli Futbol Takımının Romanya ve Macaristan maçları aday kadrosuna oyuncusu çağrılmadığı için tepki gösteren bordo-mavililerde, 6 yabancı oyuncu ülkelerinin milli takım kamplarına davet edildi.
     Bordo-mavili takımda Sol Bamba ve Zokora Fildişi Sahili, Marek Sapara ve Marek Cech Slovakya Milli Takımı, Adrian Mierzejewski Polonya, Marc Janko ise Avusturya mili takımına çağrıldıkları için çalışmada yer almadı.
     Milli oyuncuların yanı sıra sakatlıkları bulunan Tolga, Henrique ve Alanzinho da antrenmana katılmadı. Arjantinli oyuncu Colman ise doktor kontrolünde takımdan ayrı çalıştı.
     Kondisyona yönelik çalışma yapan bordo-mavililer, günü çift antrenmanla geçirecek. Teknik direktör Şenol Güneş, zaman zaman futbolcularla özel olarak ilgilendi.
    
     Muhabir: Selçuk Kılıç
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Trabzonspor, Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürdü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER