Vali Kalkan, Türkiye ikincisi olan güreşçileri

Vali Kalkan, Türkiye ikincisi olan güreşçileri ödüllendirdi


ARTVİN (A.A) - Artvin Valisi Necmettin Kalkan, Yıldız Erkekler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonasında takım halinde Türkiye ikincisi olan Sabancı Erkek Yurdu sporcularını Bosna Hersek gezisi ile ödüllendirdi.
     Vali Kalkan, Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Duman, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Aydın Tüfekçioğlu, Prof. Dr. Fahrettin Tilki, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Orhan Külekçi ile birlikte Artvin Çoruh Üniversitesi Konukevinde, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Sabancı Kız ve Erkek Yurdunda kalan öğrencilerle bir araya geldi.
     Kalkan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Türkiye Güreş Federasyonu tarafından yetiştirme yurtları arasında Niğdede 4-6 Mayıs tarihlerinde düzenlenen Yıldız Erkekler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonasında takım halinde ikincilik elde eden güreşçiler Rasim Sarınç, Mehmet Altun, Doğan Pelit, Gürkan Temel, Fatih Kurtuluş, Vedat Kutan ve Hakan Kurt ile antrenör Erkan Yıldırımı tebrik ederek, başarılarından dolayı kutladı.
     Vali Kalkan, burada yaptığı konuşmada, elde ettikleri başarılarından dolayı güreşçileri ve antrenör Yıldrımıı Bosna Hersek gezisi ile ödüllendirdiğini söyledi.
     Sporcuların başarılarının kendilerini gururlandığını belirten Kalkan, bundan sonraki yarışmalarda da sporculara Artvin Valiliği olarak ellerinden gelen her türlü desteği vereceklerini belirtti.
     Ziyaretin sonunda Vali Kalkan, kız öğrencilere de çeşitli hediyeler verdi.
     (BS-ZAF-TY)
<< Önceki Haber Vali Kalkan, Türkiye ikincisi olan güreşçileri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER