Yeni yıla görevleri başında girdiler

Yeni yıla görevleri başında girdiler -Kırşehir Valisi Çakacak, 2013 yılına görevleri başında giren itfaiye, jandarma, hastane, 112 acil servis ve polis merkezi çalışanlarını ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı (Fotoğraflı-Gör


KIRŞEHİR (A.A) - Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak, 2013 yılına görevleri başında giren itfaiye, jandarma, hastane, 112 acil servis ve polis merkezi çalışanlarını ziyaret ederek, yeni yıllarını kutladı.
     Vali Çakacak ilk ziyaretini İl Jandarma Alay Komutanlığına yaptı. Harekat Merkezinde görev yapan subay, astsubay ve erlerle sohbet eden Çakacak, yeni yıla görevleri başında girenlere moral vermek için ziyarette bulunduğunu belirterek, başarı diledi.
     Daha sonra Kırşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 112 Acil Servis Şube Müdürlüğü ve Ahi Polis Merkezini ziyaret eden Çakacak, çalışanların yeni yılını kutladı.
     Vali Çakacak, ziyaretleri ile ilgili yaptığı açıklamada, yeni yıla eğlenerek girenlerin yanında, ailelerinden uzak bir şekilde çalışarak girenlere moral desteği vermeyi amaçladığını ifade etti.
     Yılbaşı ziyaretlerine Garnizon Komutanı Jandarma Albay Türker Yılmaz, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, İl Emniyet Müdürü Mustafa İncebay eşlik etti.
    
     Muhabir: Abdullah Yıldız
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Yeni yıla görevleri başında girdiler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER