Yılın poliserine KKTC tatili


İzmir'in Bornova ilçesindeki banka soygununun şüphelisini yakalayan polis memurları Ümit Şener ve Orhan Kişin, yılın polisleri seçildi. aşarı belgesi ve KKTC tatiliyle ödüllendirildiler.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından oluşturulan komisyonla ayın polisi seçimine aday gösterilen 85 personelden 33 kişi, teşekkür belgesi ve çeyrek altınla ödüllendirildi. Bunlardan, 16 Ekim 2015 tarihindeki banka soygununda şüpheli B.C.'yi silah ve gasp edilen para ile yakalayan Şener ve Kişin, "yılın polisleri" seçildi. Yılın polisleri için valilik toplantı salonunda düzenlenen törene İzmir Valisi Mustafa Toprak, İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, İl Jandarma Komutanı Albay Hasan Koçyiğit, Emniyet şube müdürleri, Şener ve Kişin ile aileleri katıldı.

İl Emniyet Müdürü Uzunkaya, yaptığı konuşmada, "İlimizde görev yapmakta olan tüm personelimizin mesleğini daha profesyonelce yürütmelerini, daha başarılı olmalarını ve göstermiş oldukları başarıda devamlılıklarını sağlamak, moral ve motivasyonlarını yükseltmek amacıyla olağanüstü gayret ve çalışmaları sonucu emsallerine göre başarılı görev yapan personel arasından, 1 Ağustos 2015 tarihinden itibaren her ay 'ayın polisi', yıl sonu itibariyle de seçilen ayın polislerinin arasından 'yılın polisi' seçilmesi planlanmış, bu uygulamayla bir yandan başarının ve başarılı personelin takdir edilerek ödüllendirilmesi sağlanırken hem çalışanların sosyal ve psikolojik ihtiyaçlarına olumlu yönde katkı yapmak hem de oluşturulacak rekabet ortamı ile hizmet kalitesinin ve görevde verimliliğin yükseltilmesi hedeflenmiştir. Bu uygulamanın temel amacı, ilimizdeki 13 bin civarındaki polisimizin, görevlerini en iyi şekilde yaparken emsallerine göre daha gayretli olmasını temin etmektir." dedi. Vali Toprak da bu uygulamadan ötürü İl Emniyet Müdürlüğü'ne teşekkür etti. Polis memurları Ümit Şener ve Orhan Kişin'e, Vali Toprak ve Uzunkaya tarafından takdir belgesi ve bir haftalık tatil bileti verildi. CİHAN
<< Önceki Haber Yılın poliserine KKTC tatili Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER