ABD'yi karıştıran fotoğraf: Eski FBI Direktörü Trump'a suikast çağrısı yapmakla suçlanıyor
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Cuma, Mayıs 16 2025
Paylaş
X Post
ABD İç Güvenlik Bakanı Kristi Noem, eski FBI Direktörü James Comey'nin sosyal medya paylaşımıyla Trump’a yönelik tehditte bulunduğunu öne sürdü. Comey’nin kumların üzerine yazılmış "86 47" ifadesini paylaşması tartışmalara yol açtı.
ABD İç Güvenlik Bakanı Kristi Noem, eski FBI Direktörü James Comey’nin sosyal medyada yaptığı bir paylaşımı, Donald Trump’a yönelik suikast çağrısı olarak değerlendirdi.
Gerçek Gündem'de yer alan habere göre Comey, sahilde çekilmiş ve deniz kabuklarıyla "86 47" yazılmış bir görseli, "Sahil yürüyüşünde karşılaştığım ilginç bir deniz kabuğu dizilimi." notuyla hesabından paylaştı.

Kısa süre sonra paylaşımını silen Comey'e tepki gösteren Noem, "İç Güvenlik Bakanlığı ve Gizli Servis bu tehdidi araştırıyor ve uygun şekilde karşılık verecek." dedi.
Askeri ve halk arasında "86" sayısı genellikle birini ortadan kaldırmak anlamında kullanılırken, "47" rakamı ABD'nin 47. başkanı olan Donald Trump’a gönderme olarak yorumlandı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Tenkisata gidildi! Özgür Özel’in koruma ekibinin yarısı görevden alındı2.İsrail Gazze'de katliamlarını sürdürüyor: 72 bin 797 kişiye ulaştı3.İran'dan Hürmüz Boğazı açıklaması: "Geçiş ücreti iddiaları gerçeği yansıtmıyor"4.Trump'tan Türkiye için de İbrahim anlaşması şartı5.İşte Türkiye'ye mutlak butlan projesinin bir haftalık maliyeti!
6.Yere atılıp parçalanmıştı! Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafı genel merkeze tekrar asıldı7.Mutlak butlan projesi amacına ulaştı mı? Özel: Artık iki CHP var!8.Arefe günü özel yayını: 'Arafat’ta Vakfede Dua Zamanı'nda dualar buluşacak9.Neden acaba? MHP'li Feti Yıldız mutlak butlan paylaşımını sildi10.Mansur Yavaş, Özel'in çay çorba talebini geri çevirdi mi? Açıklama geldi

HÜSEYİN YAĞMUR

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU

CUMA KARAMAN

KADİR GÜRCAN
ÇOK OKUNAN HABERLER

Tenkisata gidildi! Özgür Özel’in koruma ekibinin y...

İsrail Gazze'de katliamlarını sürdürüyor: 72 bin 7...

İran'dan Hürmüz Boğazı açıklaması: "Geçiş ücreti i...

Trump'tan Türkiye için de İbrahim anlaşması şartı

İşte Türkiye'ye mutlak butlan projesinin bir hafta...






