Ayşe Ateş: 'Serdar Öktem zayıf halkaydı, konuşacaktı!'
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Perşembe, Ekim 9 2025
Paylaş
X Post
Ankara’da uğradığı silahlı saldırıyla hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, MHP’li avukat Serdar Öktem suikastı ile ilgili eline ulaşan son bilgileri sosyal medya hesabından paylaştı. Ayşe Ateş, “Serdar konuşacaktı. Kamuoyunun dikkati başka yöndeydi ama Sinan’ın katline ilişkin düğümün çözülmesine ramak kalmıştı.(…) Serdar zayıf halkaydı. Serdar’ın hüküm giydiği anda Sinan’ın katline karışan herkesi yakacağını onu tanıyanların hepsi biliyordu.” ifadelerini kullandı.
Öldürülen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, Sinan Ateş cinayeti davasının sanıklarından MHP’li avukat Serdar Öktem suikastı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ayşe Ateş’in konuyla ilgili paylaşımı şöyle:
SERDAR ÖKTEM’LE İLGİLİ ELİME ULAŞAN BİLGİLER
Serdar konuşacaktı. Kamuoyunun dikkati başka yöndeydi ama Sinan’ın katline ilişkin düğümün çözülmesine ramak kalmıştı. Onu Sinan Ateş cinayeti hakkında konuşmak zorunda bırakacak delillerin sunulduğu -Sinan Ateş cinayetinden bağımsız- bir başka mahkemede daha yargılanıyordu.
Davalı olduğu kişi bana ulaşıp Serdar Öktem tarafından dolandırıldığını, kendisinde Sinan Ateş cinayetine ilişkin Whatsapp yazışmalarının, Serdar’la yaptığı görüşmelerin ses kayıtlarının olduğunu aktardı. Hatta yazışmaların aşağıda sizinle de paylaşacağım kısmını bana açtı. Ne hikmetse bundan birkaç hafta sonra o dosya üzerine de gizlilik kararı kondu.
Serdar zayıf halkaydı. Serdar’ın hüküm giydiği anda Sinan’ın katline karışan herkesi yakacağını onu tanıyanların hepsi biliyordu.
Peki, bana aktarılan konuşmalarda ne vardı? Ben de duyduklarımı kamuoyu ile paylaşayım:
Serdar, bu kişiden Doğukan Çep’e vermek üzere 3 milyon TL para istiyor ve böylece mahkeme bitene kadar onu susturacağını söylüyor. Doğukan’ın “Mahkemeye mektup yazacağım” şantajından bahsedip ardından da “Ahmet konusunda haklı çıktın” diyor. Hemen akabinde Ahmet’le ilgili kısmı siliyor ancak karşısındaki kişi hepsinin ekran görüntüsünü anlık olarak almış ve mahkemeye de delil olarak sunmuş.
Eminim ki bu ülkenin şerefli ve namuslu gazetecileri gizlilik kararı kalkar kalkmaz bahsi geçen dosyadaki delilleri ortaya dökecektir ve kapsamlı bir metinle aydınlatıcı bir haber yayınlayacaktır. Böylelikle Serdar’ın zamanlaması manidar
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Ölü sayısı 3 bin 500'e dayandı: Tedavisi olmayan Ebola salgını korkutuyor!2.Mersin limanındaki gemide 350 kg uyuşturucu ele geçirildi3.Almanya ekonomisi kara günleri geride mi bıraktı? Ekonomide son yılların en iyi verileri geldi4.Kurtlar Vadisi senaristleri ifade vermeye çağrıldı5.TOGG'u iç piyasada eritelim!
6.Nazilli'den Eskimolar ülkesine 27.Çok Kutuplu Düzen İçin Rusya-Çin Koordinasyonu: Şangay İşbirliği Örgütü 20268.Cezaevinde uyuşturucu ağı büyüyor; ıslah değil, network merkezi9.48 ilde operasyon: 1008 gözaltı kararı10.Futbol dünyası bu kararı konuşuyor: Federasyon dev derbide golün hatalı olduğunu kabul etti

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN

ABDULLAH AYMAZ
ESRA BÜYÜKCOMBAK













