Bolu Belediyesi soruşturmasında 3 yeni gözaltı!
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Cuma, Nisan 17 2026
Paylaş
X Post
Bolu’da İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası ile Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nde yaptığı aramaların ardından Başkan Mustafa Altındal ve 2 personeli gözaltına alındı. Bolu Belediyesi soruşturmasıyla bağlantılı olduğu belirtilen operasyon sonrası 3 isim adliyeye sevk edildi.

Bolu’da İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından aramaların yapıldığı Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası ile Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin Başkanı Mustafa Altındal ile 2 personeli gözaltına alındı.
Gözaltı işlemlerinin belediyeye yönelik soruşturma kapsamında yapıldığı öğrenildi. Gözaltına alınan 3 isim, jandarma komutanlığındaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Silahlı okul saldırıları önceden engelenemez miydi?2.Kahraman aşçı: Saldırgana o engel olmuş! Daha fazla kaybı önlemiş!3.'Hülle taktiği' komiteden döndü; Türkiye hayal kırıklığına uğradı!4.Anayasal hakklarını kullanan öğretmenlere AKP’li Tayyar'dan tehdit:5.O polis Gülistan Doku dosyasındaki delil karartmayı itiraf etti!
6.İsrail ile Lübnan arasında 10 gün ateşkes yapıldığını Trump duyurdu7.KHK'lıların peşinde mi koşuyorlardı? İstihbarat ve Güvenlik teşkilatı neden saldırıları engellemedi?8.'Saldırgan kendini jiletlemiş! Babası emniyet müdürü diye siciline işlememiş'9.Kahramanmaraş okul saldırısında neden 'Terör izi' aranıyor?10.Saldırganın okulu basmadan önceki son mesajları ortaya çıktı

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU

ŞERİF ALİ TEKALAN
ÇOK OKUNAN HABERLER

Silahlı okul saldırıları önceden engelenemez miydi...

Kahraman aşçı: Saldırgana o engel olmuş! Daha fazl...

'Hülle taktiği' komiteden döndü; Türkiye hayal kır...

Anayasal hakklarını kullanan öğretmenlere AKP’li T...

O polis Gülistan Doku dosyasındaki delil karartmay...






