Botoks yaptırmaya bile makam arabasıyla gitti

Okuma Süresi 1 dkYayınlanma Çarşamba, Temmuz 1 2026
Paylaş
X Post
İstanbul Küçükçekmece Kaymakamlığı’nda bina sorumlusu gazi Orhan Karakaya, Özel Kalem Müdürü Hazar Kaplan hakkında şikayetçi oldu.
Botoks yaptırmaya bile makam arabasıyla gitti

16 Haziran 2026’da ifade veren gazi Karakaya, öğretmenlikten bu makama atanan Kaplan’ın resmi makam aracını şahsi işlerinde kullandığını anlattı. Karakaya ifadesinde, Kaplan’ı makam aracıyla botoks ve kalıcı makyaj yaptırmaya götürdüklerini, gazi ve şehit yakınlarına cam sildirildiğini ve kendisine “kedi kısırlaştırma” görevi verildiğini belirtti.

Yaşadıklarını videoyla duyuran gazi, Kaymakam tarafından “Çoluk çocuğun var, videoyu sil” diye uyarıldığını da ekledi.

SKANDALI GAZİ ORTAYA ÇIKARDI

Özel Kalem Müdürü Hazar Kaplan’ın botoksu için bile devletin imkanları kullanarak karıştığı skandalı ise gazi Karakaya ortaya çıkardı.