Cem Küçük tutuklandı!

Yandaş yazar ve televizyon programcısı Cem Küçük, “yanıltıcı bilgiyi yayma” suçlamasıyla tutuklandı.
AKP rejimine yakınlığıyla bilinen Küçük bazı iş insanlarından maddi menfaat karşılığında sosyal medya paylaşımı yaptığı ve üst düzey isimlerin adını kullanarak şantajda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınmıştı. Dosyada çok sayıda tanık beyanı bulunduğu, MASAK raporunun da iddiaları desteklediği öne sürüldü.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığın talimatı üzerine İstanbul İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan Cem Küçük, İstanbul İl Jandarma Komutanlığı’nda sorgulandıktan sonra sağlık kontrolü için Seyrantepe Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü.
Hastanede işlemleri tamamlanan Küçük adliyeye sevk edildi.
Savcılıktaki ifade işlemleri tamamlanan Cem Küçük, ‘Halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma’ suçundan tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi.
Hâkimlik sorgusunun ardından Küçük hakkında tutuklama kararı verildi.
SAVCILIĞIN SEVK YAZISI ORTAYA ÇIKTI
Savcılığın sevk yazısında, somut olayda şüpheli Küçük’ün çeşitli zaman diliminde canlı yayın programında farklı soruşturma dosyasından tutuklu bulunan Fatih Keleş ile ilgili yorum yaptığı, söz konusu canlı yayın programının video çözümlenmesi incelendiğinde “Fatih Keleş’in evindeki parkeden 2 milyon dolar para çıktı.” şeklinde haber yaparak yanlış bilgiyi alenen yaydığı belirtildi.
Bir diğer canlı yayın programında ise Küçük’ün “Berkay Gezgin İBB’den 1 milyon liraya yakın para aldı, MASAK raporlarında var.” diyerek yanlış bilgiyi alenen yaydığının tespit edildiği kaydedilen yazıda, Küçük’ün bir süre geçtikten sonra ise söz konusu haberle ilgili farklı paylaşımlar yaptığı aktarıldı.
Bu deliller birlikte değerlendirildiğinde şüphelinin algı yaratacak şekilde paylaşımlar yaptığı, bu paylaşımların kamu barışını bozmaya elverişli olduğu, bu bağlamda somut olayda “yanıltıcı bilgiyi alenen yayma” suçunun yasal unsurlarının oluştuğu, şüphelinin üzerine atılı suçu işlediğine dair kuvvetli suç şüphesinin varlığını gösteren olguların ve tutuklama nedeninin bulunduğu belirtilen yazıda, Küçük’ün üzerine atılı suçun vasıf ve mahiyeti, mevcut delil durumu, suça dair yasada yazılı cezanın üst haddi dikkate alınarak tutuklanmasına karar verilmesi istendi.
İŞTE CEM KÜÇÜK'ÜN İFADESİNDEN DETAYLAR
Cem Küçük'e şüpheli para haraketleri, çıkar amaçlı televizyon yorumları, hediye yazışmaları soruldu, dezenformasyon suçlaması yöneltildi; işte soruların tamamı ve Küçük'ün yanıtları
'Halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma' ve 'şantaj' suçlarından gözaltına alınan televizyon yorumcusu Cem Küçük, adliyeye sevk edildi. Geçen günlerde TGRT ve Türkiye gazetesinden çıkarılan Küçük hakkındaki soruşturmanın, bazı iş insanlarından maddi menfaat karşılığı sanal medya paylaşımları yaptığına ilişkin şikâyetler ve İBB soruşturması sürecinde medyada yer alan bir kısım beyanları sonucu başlatıldığı öğrenilmişti.
'Halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma' suçlamasıyla tutuklanması talep edilerek sulh ceza hâkimliğine sevk edilen Cem Küçük'ün savcılık ifadesine ulaşıldı. Küçük'e şüpheli bulunduğu belirtilen para haraketleri, para karşılığı televizyonda bazı yorumlar yaptığı iddiası, haber/yorum karşılığı hediye aldığı iddiaları soruldu ve dezenformasyon suçlaması yöneltildi. Küçük, para veya hediye karşılığı bir haber ya da yorum yapmadığını, kasıtlı olarak dezenformasyon yaymadığını, fark ettiğinde özür dilediğini belirtti.
Küçük, savcılık ifadesinde Beyaz TV'de haber spikeri olan ve Küçük'ün maddi işlerini idare ettiği iddia edilen Tahir Sarıkaya ile 537 bin TL'lik para alışverişini "Aramızdaki borç alıp vermemizden dolayı olmuştur" diye açıkladı. Çankaya Belediyesi'yle ilgili 'yolsuzluk' soruşturmasında 'şüpheli' olarak yer alan Turgut Koç adlı kişiden haber karşılığı ayakkabı aldığı iddia edilen Küçük, "A Plus'taki ayakkabı dükkanında gördüğüm için sohbet esnasında söylenmiş bir sözdü. Kendisinden ayakkabı almadım. Yayın lehine demememin sebebi de kendisinin rahatlaması için bu yazışmayı gerçekleştirdim" dedi.
Savcılık, Küçük'e bir numaranın kendisine "Cem abi 5 bin dolar ile yazı yazan ya da haber olur mu, zor konu değil" dediği tespitini sordu. Küçük, söz konusu kişinin kendisine neden yazdığını, kendisini tanımadığını ters cevap verdiğini iddia etti. Daha sonraki soruda Küçük'ün söz konusu kişiden ayakkabı hediyesi aldığı tespit edildi. Küçük söz konusu hediyeyi "yılbaşı hediyesi" olarak açıkladı. Küçük'e ait dosyaya giren yazışmaların Devlet Hava Meydanları İşletmecisi Eski Daire Başkanı Mehmet Cemil Acar hakkındaki soruşturma dosyasında "ele geçirildiği" belirtildi.
Gizli tanığın Küçük hakkındaki "Zor durumdaki insanlardan içinde bulunduğu koşullardan yararlanıp para karşılığı haber ve aleyhine veya lehine yayınlar yapar" ifadelerinin de dosyada yer alması dikkat çekti.
Dosyanın gizli tanığı Küçük’ün tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun tutuklu danışmanı ve Medya A.Ş. Genel Müdürü Murat Ongun ile 2023'ten önce yakın olduğunu iddia etti. Gizli tanık, “Cem Küçük hem hükümet lehine hem de Ekrem İmamoğlu lehine çalışmalar yürüttü. Tam anlamıyla ikili oynuyordu. Murat Ongun’a “Ekrem Bey asgari ücret konusunda tweet atsın hükümete gol atmak için büyük fırsat, puan toplar” şeklinde WhatsApp yazışmasının mevcut olduğunu duydum İstanbul Büyükşehir Belediyesi operasyonu olduktan sonra Cem Küçük, Ekrem İmamoğlu ve Murat Ongun ile ilişkisi olduğundan dolayı panikleyip soruşturmayı destekliyor gibi davranarak soruşturmaya gölge düşürmek istedi” dedi. Küçük, bu iddia hakkında “Bu beyan iftira niteliğindedir.
Murat Ongun ile bir ya da iki defa telefondan görüşmüş olabilirim, Ekrem İmamoğlu ile temasım yoktur” dedi.
Öte yandan savcılık, Küçük hakkındaki sevk yazısında Küçük'ün canlı yayınlarda "Fatih Keleş'in kasasından 2 milyon dolar çıktı" ve "Berkay Gezgin İBB'den 1 milyon TL aldı" gibi ifadelerle "yanıltıcı bilgiyi alenen yaydığını" ifade etti.
“Gazetelerde haber çıkmıştı o yüzden öyle dedim”
Savcılığın sevk yazısındaki Fatih Keleş ve Berkay Gezgin için iddiaları hakkında ifade veren Küçük, şöyle konuştu:
"Medya Kritik isimli programda "Dün Fatih KELEŞ'in evinde 2 milyon dolar para çıktı, balya balya para, inkar da etmiyor adam zaten" şeklinde yorumu yapmamın nedeni; diğer gazetede bu şekilde haber çıkmıştı, bundan dolayı ben haberi okuyup bu şekil olayı ifade ettim. Daha sonradan haberin gerçek olmadığını iddianameyi okuduğumda görünce bu olayı düzeltip özür diledim. Taksim Meydanı isimli programda "Berkay'ın hesabına MASAK raporlarında İBB'den bir milyona yakın para her ay peyderpey aktarıldığı orada görülüyor, var var bir şey diyeyim, var raporlarda da çıktı, o çocuğa İBB iştiraklerinden para aktarılıyor" şeklinde yorum yapmamın nedeni; Berkay GEZGİN'in total olarak bir milyon TL para aldığını ifade etmek istemiştim. Kendisi de aylık olarak yaklaşık 40 binTL'yi kabul etti diye hatırlıyorum. Ben bununla ilgili MASAK raporlarını okumadım. Canlı yayında MASAK raporları olarak belirtmemin nedeni o an konuşulan konunun MASAK raporlarıyla alakalı olmasından dolayıdır.”
Cem Küçük hakkında savcılık sevk yazısı: "Fatih Keleş'in kasasından 2 milyon dolar çıktı" ve "Berkay Gezgin İBB'den 1 milyon TL aldı" ifadeleriyle yanıltıcı bilgi yaydı!
Küçük'ün savcılık ifadesindeki soru ve cevaplar şöyle:
"Tahir Sarıkaya'yı tanırım, para alışverişim alacak verecek meselesinden veya organizasyon ücretlerinden kaynaklanmaktadır"
Tahir Sarıkaya isimli kişi ile toplam 27 kez 537.800 TL para alış verişinin olduğu tespit edilmiştir.
Sormuş olduğunuz Tahir SARIKAYA isimli kişiyi tanırım. Bu kişinin de gazeteci olmasından dolayı bilirim. Kendisiyle herhangi bir şekilde ticari faaliyetim olmamıştır. Ortak bir işimiz de bulunmamaktadır. Geçmişte borç alıp vermemiz olmuş olabilir. Aramızdaki borç alıp vermemizden dolayı olmuştur. Bu kişi ile ortak bir işim yoktur.
Dosyada Gizli Tanık olarak beyanda bulunan CY34LK40MN20 kod adlı şahsın "Cem Küçük’ün Tahir Sarıkaya ile bağlantısı vardır. Tahir Sarıkaya Cem Küçük’ün para işlerini halleder. Bazı algı çalışması Tahir Sarıkaya üzerinden Cem Küçük’e teklif edilir. Cem Küçük’ün hesapları incelenirse tanıklıklık beyanımın doğruluğu ortaya çıkacaktır. Tahir Sarıkaya çeşitli kişilerden almış olduğu parayı Cem Küçük’e gönderir." şeklinde beyanda bulunduğu tespit edilmiştir.
Bu kişinin hakkımdaki beyanını kabul etmiyorum. Söz konusu kişi ile her ne kadar para alışverişim bulunsa da bu alacak verecek meselesinden veya organizasyon ücretlerinden kaynaklanmaktadır. Bu şekilde bir beyan kesinlikle doğru değildir.
"Kendisinden ayakkabı almadım, sohbet esnasında söylenmiş bir sözdü"
Turgut KOÇ isimli kişiyi tanır mısınız?
Cevaben: Ömrümde bir kez bu kişiyi gördüm. Bir kez de program esnasında bu kişiyle yazıştım. Turgut KOÇ bana yazmıştı, ben de canlı yayında düzeltmesini okudum.
Turgut Koç'un dijital materyalleri hakkında düzenlenen uzmanlık raporunda Turgut Koç ile Whatsapp üzerinden yazıştığınız, saat:21.55'te "iddialar doğru mu değil mi, 500 bin dolar ayda 15 bin dolar görüştünüz mü" dediğiniz, cevaben 21.58'de "Cem bey Tolgahan Beyle görüştüm fakat görüşmemizde böyle bir konu olmamıştır." yazıldığı, sizin de "Söyleyeceğim tamam rahat ol" dediğiniz, sohbetin devamında "ARTIK BİR AYAKKABI HEDİYE EDERSİN" dediğiniz, cevaben "canımsın" yazıldığı, 22.12'de de "Şu an yayın tamamen lehine" dediğiniz tespit edilmiştir.
Turgut KOÇ ile ilgili o dönem internette haberler dolaşıyordu. Kendisi cevap hakkını kullanmak için benimle iletişime geçti, ayakkabı istememin nedeni tamamen şaka amaçlı kendisini bu olaydan yaklaşık birkaç ay önce A Plus'taki ayakkabı dükkanında gördüğüm için sohbet esnasında söylenmiş bir sözdü. Kendisinden ayakkabı almadım. Yayın lehine demememin sebebi de kendisinin rahatlaması için bu yazışmayı gerçekleştirdim.
Gizli tanık: Küçük zor durumdaki insanlardan içinde bulunduğu koşullardan yararlanıp para karşılığı haber ve aleyhine veya lehine yayınlar yapar.
Dosyada Gizli Tanık olarak beyanda bulunan CY34LK40MN20 kod adlı şahsın "Cem Küçük hakkında bilgi vermek istiyorum. Kendisi şantaj ve tehdit yöntemiyle sosyal medya, tv kanalları ve gazete köşesini kullanarak zor durumdaki insanlardan içinde bulunduğu koşullardan yararlanıp para karşılığı haber ve aleyhine veya lehine yayınlar yapar." şeklinde beyanda bulunduğu tespit edilmiştir.
Bu beyanı kabul etmiyorum. Bu şekilde hiçbir zaman yayınım olmamıştır.
Dosyada Gizli Tanık olarak beyanda bulunan CY34LK40MN20 kod adlı şahsın "Cem Küçük HaberTürk yayınlarına çıkmadan önce o donemin İstihbarat Başkanı veya İstihbarat yetkilileriyle görüşmüş algısı yaratmak için telefonunu kulağına götürüp konuşuyor tarzı yapar çevresindeki insanlarda bu şekil algı çalışması yürütürdü. Çevresindeki kişiler bu gerçek olmayan konuşmalara inanıp hareket ederdi. " şeklinde beyanda bulunduğu tespit edilmiştir.
Bu beyanı kabul etmiyorum. Bu şekilde hiçbir zaman hareketim olmamıştır.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülmekte olan soruşturma dosyasında Devlet Hava Meydanları İşletmecisi Eski Daire Başkanı Mehmet Cemil ACAR'ın soruşturma dosyasında ele geçirilen dijitallerde kullanmış olduğunuz GSM numaraları ile yaklaşık dört ay Whatsapp üzerinden yazışma gerçekleştirdiğiniz tespit edilmiştir. Bu kişinin sizden farklı kişiler hakkında talepleri olduğu, sizin de canlı yayında ve Twitter'da paylaşımlarda bulunduğunuz tespit edilmiştir.
Bu kişinin kim olduğunu ilk başta ben de bilmiyordum. Gazeteci olduğum için benim ile iletişime geçti.
12.11.2024 tarihinde ... GSM numarasının whatsapp üzerinden sizinle iletişime geçtiği, saat:12.45'te "Cem abi 5 bin USD ile yazı yazan ya da haber olur mu, zor konu değil" dediği tespit edilmiştir.
Kendisinden bu şekilde neden bana yazdığını bilmiyorum. Bu şahıstan para almadım. Zaten cevap da atmadım. Hatta bu kişiye ters cevaplar da verdim.
10 Ocak 2025 tarihinde ... GSM numarasına "senin hediyeler ne oldu" şeklinde yazdığınız tespit edilmiştir.
Yılbaşında kendisi bana ayakkabı almak istemişti. Ben de bir şey karşılığı olmadan bu şekil yazmış olabilirim.
06 Şubat 2025 tarihinde ... GSM numarasından "abi günaydın, hangi beymen size uyar, Zorlu mu İstinyepark mı ya da başka, ve en son ayakkabı numaranız" yazıldığı, sizin de cevaben "43, Zorlu, önce adını da bir söylesen dediğiniz." sohbetin devamında "bugün mü onu söyle" dediğiniz, sohbetin devamında "abi sizin adınıza kasaya bırakıldı Cem Bey" diye yazıldığı, cevaben "geçiyorum oraya, yok, aldım" dediğiniz tespit edilmiştir.
Kendisinin bu hediyesini aldım. Bana yeni yıl hediyesi olarak gönderdi. Herhangi bir şekilde sorunlarını çözdüm diyerek bu hediyeyi almadım. Bunun için de talepte bulunmadım.
12 Şubat 2025 tarihinde ... GSM numarasından size mesaj atıldığı, "DHM'nin içinde bir çete var, bu kadın onların en başında, Ankara'nın Bizans bürokratları, bir baksana konuya, yapar mısın bir şey abi" yazıldığı, sizin de cevaben "Külliyeye ilettim" dediğiniz tespit edilmiştir.
Söz konusu yazışmayı kişiye yardımcı olmak için gerçekleştirdim. Ortada bir sorun olduğu için bu sorunu çözmek amacıyla iletişime geçtim.
"Adnan Oktar'ın yurt dışından kitapları geliyordu. Bu kitapları Türkçe'ye çevirmek için çeviri ekibimle ücreti karşılığında yardımcı oldum"
Dosyada Gizli Tanık olarak beyanda bulunan CY34LK40MN20 kod adlı şahsın "Cem Küçük bir dönem Adnan Oktar suç örgütünün lehine de çalıştığını camiadaki herkes bilir. Araştırılığında bu örgüt ile ilgili de algı çalışması yürüttüğü ortaya çıkacaktır. Adnan Oktar suç örgütüne operasyon yapıldıktan sonra Cem Küçük panikleyerek sosyal medya hesabını kapatmıştır." şeklinde beyanda bulunduğu tespit edilmiştir.
Adnan Oktar'ın yurt dışından kitapları geliyordu. Bu kitapları Türkçe'ye çevirmek için çeviri ekibimle ücreti karşılığında yardımcı oldum. O dönem bir çok yayın evine çeviri yaptım. Hesabıma gelen paralar bundan dolayıdır. Kendisiyle en son 2012 yılının İftar programında buluştuk. Birçok gazeteci ve siyasi kişiler de bulunmaktaydı. A9 programından bir tane canlı yayına katıldım. Orada gündemi yorumladım.
Kıbrıs merkezli Diyalog Gazeteciliğini nereden tanırsınız? Hesabınıza 17 işlemde toplam 77 bin 983 TL para girişi olduğu tespit edilmiştir.
Söz konusu ücretler hesabıma ekibimle çeviri yaptığımdan dolayı gelen paralardır. İncelendiğinde hesabımdaki bu paraların bir kısmının çıktığı görülecektir. Bu ilişkiye ilişkin sözleşme, fatura, makbuz, yazışma bulunmamaktadır.
Çin merkezli GB Times Global BROAD Casting tanıtım ajansını tanır mısınız? hesabınıza 20 ayrı işlemde toplam 65 bin TL para girişi olduğu tespit edilmiştir.
2017 yılında Çin radyosunda yorumculuk yapmaktaydım. Hesabıma gelen paralar bununla alakalıdır.
Sezer SEZGİNER isimli kişiyi tanır mısınız? Hesabınıza 14 işlemde toplam 99 bin TL para girişi olduğu tespit edilmiştir.
Söz konusu kişiyi tanımıyorum. Hesabıma neden para girişi olduğunu bilmiyorum.
Şahrenen MARAŞ isimli kişiyi tanır mısınız? Hesabınıza 2 işlemde toplam 2 bin 700 TL para girişi olduğu tespit edilmiştir.
Söz konusu kişi ile pandemiden beri iletişimim yoktur. Kendisiyle Kanal 24'te beraber çalıştığımız için tanırım.
Dosyada Gizli Tanık olarak beyanda bulunan CY34LK40MN20 kod adlı şahsın "Cem Küçük kendisi aleyhine konuşan kişileri genellik Fetöcü veya Pkklı diyerek hedef göstermeye çalışırdı. Bu kişiler Cem Küçük ile bağlantıya geçtiklerinde ücretleri karşılığında lehine haber yapardı. " şeklinde beyanda bulunduğu tespit edilmiştir.
Söz konusu beyan iftira niteliğindedir. Böyle bir durum söz konusu olamaz.
Dosyada Gizli Tanık olarak beyanda bulunan CY34LK40MN20 kod adlı şahsın "İsmet Koyun isimli kişi İBB dosyasında yargılanıyordu, bu kişinin lehine algı çalışması yürüterek almış olduğu para karşılığı kişiyi İBB dosyasından kurtarmaya çalıştı. Bununla ilgili çalışmalar yürüttü. Haberlerde ve gazetede bu şekil algı çalışması yürüttü." şeklinde beyanda bulunduğu tespit edilmiştir.
İsmet KOYUN isimli kişiyi tanırım. Kendisiyle bir iki kez görüşmemiz olmuştur. Bu kişiden herhangi bir şekilde para almadım. Yanlış hatırlamıyorsam canlı yayında bu kişiyle ilgili konuşma yaptım. Meyda Kritik adlı programda bu konuyla ilgili yorum yaptım.
Dosyada Gizli Tanık olarak beyanda bulunan CY34LK40MN20 kod adlı şahsın "CHP’li Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki’yi övmesi için paylaşım yaptığını bunun karşılığında maddi menfaat elde ettiğini biliyorum." şeklinde beyanda bulunduğu tespit edilmiştir.
Ömer EŞKİ isimli kişiyi şahsen tanımam. O dönem CHP'li belediyelere operasyon yapılıyordu, Ömer EŞKİ de CHP'li belediye olup operasyon yapılmadığı için kendisiyle ilgili tweet attım. Bu tweeti birinin yönlendirmesiyle atmadım.
Dosyada Gizli Tanık olarak beyanda bulunan CY34LK40MN20 kod adlı şahsın "Cem Küçük 2023 yılından önce Murat Ongun ile çok yakındı. Bu kişiler arasındaki baz çakışmalarına bakıldığında birlikte hareket ettikleri ortaya çıkacaktır. Ayrıca o dönem almış olduğu menfaat karşılığında hareket ederdi. Ekrem İmamoğlu HaberTürk’e konuk olduğu programdan sonra Kübra Par’ın sunmuş olduğu programda Cem Küçük konuktu. Bu programdan önce Ekrem İmamoğlu'nun Cem Küçük ile yakın ilişkisinin olduğunu, kendisine Murat Ongun’la irtibata devam etmesini gerektiğini söylediğini duydum. Hatta canlı yayın esnasında Kübra Par bu durumla ilgili beyanda bulundu. Murat Ongun’a “Ekrem Bey asgari ücret konusunda tweet atsın hükümete gol atmak için büyük fırsat, puan toplar” şeklinde whatsaap yazışmasının mevcut olduğunu duydum. O dönem Cem Küçük hem hükümet lehine hem de Ekrem İmamoğlu lehine çalışmalar yürüttü. Tam anlamıyla ikili oynuyordu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi operasyonu olduktan sonra Cem Küçük Ekrem İmamoğlu ve Murat Ongun ile ilişkisi olduğundan dolayı panikleyip soruşturmayı destekliyor gibi davranarak soruşturmaya gölge düşürmek istedi. O dönem Fatih Keleş’in evindeki parkenin altında 2 milyon dolar bulunduğu haberini yayarak algı yaratmaya çalıştı, amacı soruşturmaya gölge düşürmekti. Ayrıca yayınlarda Masak Raporlarına dayandırdığı bazı açıklamalarda Raporda yer almayan tutarları yargı kaynaklarından alınmış gibi algı yaparak yine soruşturmayı karalamayı amaçladı. Ayrıca Berkay Gezgin’e İBB iştiraklerinden 1 milyon TL para aktarıldığı haberini yayarak algı çalışması yürüttü, amaç yine aynıydı. Bu yanlış haberleri de Ekrem İmamoğlu’na bağlı medya kuruluşlarını kullanarak soruşturmayı karalamaya çalıştı. Cem Küçük’ün kamuoyuna aktardığı bilgiler incelendiğinde bazı bilgileri doğrulamadan yayımladığı daha sonradan bu açıklamayı sürekli değiştirerek algı çalışması yürüttüğü ortaya çıkacaktır." şeklinde beyanda bulunduğu tespit edilmiştir.
Bu beyan da iftira niteliğindedir. Murat ONGUN ile bir ya da iki kez telefon ile görüşmüşlüğüm olabilir. Onun dışında kendisiyle iletişimim yoktur. Ekrem İMAMOĞLU ile hiçbir temasım yoktur. Berkay GEZGİN olayını daha önce cevap vermiştim. Aynı şekilde Fatih KELEŞ'in evinin parkesinin altında 2.000.000 Dolar bulunduğu sorusuna da cevap verdim. Sormuş olduğunuz Sezgin Baran KORKMAZ isimli kişiyi tanırım. 2020 yılında PARAMOUNT isimli otelde konakladım. Bu otele beni Cihan EKŞİOĞLU davet etti. Sezgin Baran KORKMAZ'dan hiçbir zaman para almadım. Para karşılığı da tweet atmadım. Tahir SARIKAYA veya başka birisi bukonuda benimle iletişime geçmemiştir
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar

ŞERİF ALİ TEKALAN

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ

Sanchez; 25 binden fazla göçmen Fas’a geri döndü

SGK emekli aylıklarından kesinti yapabilecek! İşte...

Geceyi gözaltında emniyette geçiren Cem Küçük günd...

Tutuklu eski valinin mal varlığı dudak uçuklatttı!

Personelle tartıştı, Tapu dairesini cezalandırdı!






