Cezaevinde İmamoğlu ile görüşen Özel'den Erdoğan'a dikkat çeken mesaj
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Salı, Mart 25 2025
Paylaş
X Post
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, tutuklanan ve görevden alınan Ekrem İmamoğlu'nu Marmara (Silivri) cezaevinde ziyaret etti.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nu, tutuklu bulunduğu Silivri’deki Marmara Cezaevi’nde ziyaret etti.
Özgür Özel ziyaret amacıyla saat 09.40’ta cezaevi kampüsüne giriş yaptı.
"AKP'Lİ SEÇMENLERİN DE UTANDIĞINI BİLİYORUM"
Özel, görüşmenin ardından şu açıklamalarda bulundu:
Maalesef Silivri'deyiz. 2025 yılındayız. Son seçimlerin birinci partisiyiz. Dünyanın en tanınmış metropolüne 3 kez belediye başkanı seçilmiş Ekrem İmamoğlu'nu, Resul Emrah Şahan'ı, Murat Çalık'ı ve Gezi tutuklularını ziyaret ettik.
'Ekrem İmamoğlu'nu yenemeyeceğim, o zaman kurtulacağım'. O kadar kolay sandılar. Saraçhane'yi hesap edemediler. Şimdi bütün dünya basını peşinizde. Bunu ben yapmadım. Bu Recep Tayyip Erdoğan'ın yarattığı rezalete milletin tepkisi!
Vatandaş, sandıktan çıkana sahip çıktı. Hasetlikten çatlayan Erdoğan'a söylüyorum. O fotoğraf tarihte kaldı. Kaydedip kaydedip bitiremediğin, kotalarla üye yaptırdın. Kaydı bile olmayan sandıklara koşa koşa gitti bu insanlar. Demokrasi devrimi, Tayyip Bey'in antidemokratik düzenini ayaklar altına almıştır. Kendi seçmenini mahçup etmiştir. AKP'li seçmenlerin de utandığını biliyorum. Bu bayram AKP'li ve MHP'li seçmen ile bayramlaşmaya geliyoruz. Şaşırtmaya, güçlenmeye, korkutmaya devam edeceğiz. Bu bayramın Tayyip Erdoğan'a yeni bir sürprizi olacak. Gözü ne kadar dönerse dönsün, millete döneceğiz.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Anayasal hakklarını kullanan öğretmenlere AKP’li Tayyar'dan tehdit:2.O polis Gülistan Doku dosyasındaki delil karartmayı itiraf etti!3.İsrail ile Lübnan arasında 10 gün ateşkes yapıldığını Trump duyurdu4.'Saldırgan kendini jiletlemiş! Babası emniyet müdürü diye siciline işlememiş'5.Silahlı okul saldırıları önceden engelenemez miydi?
6.Kahraman aşçı: Saldırgana o engel olmuş! Daha fazla kaybı önlemiş!7.'Hülle taktiği' komiteden döndü; Türkiye hayal kırıklığına uğradı!8.Gülistan Doku Cinayeti: Eski polis ve İl Özel İdare çalışanı tutuklandı9.KHK'lıların peşinde mi koşuyorlardı? İstihbarat ve Güvenlik teşkilatı neden saldırıları engellemedi?10.Kahramanmaraş okul saldırısında neden 'Terör izi' aranıyor?

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU

ŞERİF ALİ TEKALAN
ÇOK OKUNAN HABERLER

Anayasal hakklarını kullanan öğretmenlere AKP’li T...

O polis Gülistan Doku dosyasındaki delil karartmay...

İsrail ile Lübnan arasında 10 gün ateşkes yapıldığ...

'Saldırgan kendini jiletlemiş! Babası emniyet müdü...

Silahlı okul saldırıları önceden engelenemez miydi...







