Defne Samyeli'den Sedat Peker'e yanıt
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Çarşamba, Mayıs 26 2021
Paylaş
X Post
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile kavgasının ardından Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın "İçişleri Bakanımızın yanındayız" mesajı sonrası Sedat Peker daha önce gündeme gelmiş olan iddiaları tekrar paylaştı.
17-25 Aralık sürecinde Defne Samyeli ve AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın arasında yaşandığı iddiasıyla servis edilen iddialara işaret ettiği değerlendirilen Peker, "Daha önce de söylemiştim. Havlamasını bilmeyen it, eve kurt çağırır diye. Hiçbir zaman suçlanmadığım bir olayı böyle gündem yaparsanız öyle bir şey yaparım ki, ben de Defne hanımın evinde kimin kalp krizi geçirdiğini anlatmaya başlarım. Şansınızı zorlamayın" dedi.
Peker'in bu tweetine cevap ise Defne Samyeli'den geldi.
Samyeli, "Kul hakkına sığdı mı?" notuyla paylaştığı tweetinde şunları kaydetti:
Sosyal medya kullanıcılarının meraklı bekleyişini ve yoğun ilgisini fark eden Peker, ikinci bir tweet yayımlayarak ''Namussuzluk yapmayın, namussuzluk yapmayın. Benim anlatacaklarım dergilerde yazan gibi de olmaz, tüm detaylarıyla anlatırım. Namussuzluk yapmayın, adam gibi savaşın. Ben şehadet gömleğini giydim. Bundan sonrası ALLAH KERİM. LA GALİBE İLLALLAH!'' dedi.
Öte yandan Twitter hesabından açıklama yapan Peker'in, gün içerisinde çok konuşulanlar listesinde bulunan 'Tecavüzcü pislik' etiketi sonrasında bu tweeti attığı da iddialar arasında.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Arçelik'ten 261 milyon dolarlık satış: Japon deviyle ortaklığı bitiyor2.Her 3 çocuktan 1’i yoksul: Ekonomik kriz en çok çocukları vurdu3.Devlet hastanesinde vicdanları sızlatan anlar: Jandarma personeli görüntüyü çekti4.Acil serviste yüzlerce hasta: 2 tane doktor5.Gülistan Doku’nun ailesine bir darbe de yargıdan: Avukat Ali Çimen’e 'disiplin' kıskacı
6.'55 milletvekilinin istifasını getirmeyen namerttir'7.Silahlı okul saldırılarında asılsız paylaşım yapan 10 kişi tutuklandı8.MHP'de 'Yönter' tasfiyeleri sürüyor bir il teşkilatı daha feshedildi!9.Gülistan Doku cinayeti: Eski Vali Tuncay Sonel'e tutuklama talebi!10.Amerikalı gezgin Diyarbakır'da protestonun ortasında kaldı

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI

CUMA KARAMAN

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

Arçelik'ten 261 milyon dolarlık satış: Japon deviy...

Her 3 çocuktan 1’i yoksul: Ekonomik kriz en çok ço...

Devlet hastanesinde vicdanları sızlatan anlar: Jan...

Acil serviste yüzlerce hasta: 2 tane doktor

Gülistan Doku’nun ailesine bir darbe de yargıdan: ...







