Now Bomonti için talepler artıyor!

Şişli Bomonti’de konumlanan Now Bomonti projesi, lokasyon ve ayrıcalıkları nedeniyle satışlar başlamadan yatırımcılardan yoğun ilgi görüyor.Proje,5 bin metrekare arsa üzerinde 15 katlı tek bloktan oluşuyor.

Now Bomonti için talepler artıyor!

Şişli Bomonti’de konumlanan Now Bomonti projesi, lokasyon ve ayrıcalıkları nedeniyle satışlar başlamadan yatırımcılardan yoğun ilgi görüyor.Proje,5 bin metrekare arsa üzerinde 15 katlı tek bloktan oluşuyor. Proje,  Ali Başyazıcıoğlu Holding iştiraki Now Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. İstanbul’un merkezinde ve tüm özellikleri ile benzerlerinden farklılaşan Now Bomonti, geleceğin projesi olarak Şişli’de konumlanıyor. 

Now Bomonti, 60 metrekareden 2 bin metrekareye kadar değişik büyüklüklerde ofis veya konutun tasarlanabileceği modüler bir mimariye sahip. Özgün mimarisi ve konumu ile fark yaratan proje, yatırımcılarına bir konut ya da ofis seçeneğinin yanı sıra, zengin sosyal avantajları ile geleceğin yaşam biçimini de sunuyor. Resmi satışların henüz başlamadığı  Now Bomonti’de metrekare fiyatları ise 5 bin 500 dolar ile 7 bin dolar arasında değişiyor.

<< Önceki Haber Now Bomonti için talepler artıyor! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER