Erdoğan'a hakaret iddiasıyla tutuklanmıştı: 'Hırsız, katil olsaydım cezaevine gitmezdim'
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazar, Kasım 20 2022
Paylaş
X Post
"Ekmek aptal toplumların temel gıda maddesidir" açıklaması sonrası Cumhurbaşkanı'na hakaretten tutuklanan Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar, "Hırsız, katil, eroin tüccarı olsaydım, cezaevine gitmezdim" dedi.
Ekmek açıklamaları sonrasında Cumhurbaşkanı’na hakaretten tutuklanıp 9 gün cezaevinde kalan Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar, ilk kez çıktığı canlı yayında “Hırsız olsaydım, cezaevine gitmezdim” dedi.
HIRSIZ, KATİL, EROİN TÜCCARI OLSAYDIM CEZAEVİNE GİRMEZDİM
Katıldığı bir canlı yayında “Ekmek aptal toplumların temel gıda maddesidir. Bizim toplum ekmekle doyduğu için 20 sene başında aynı yöneticiler duruyor” Kolivar, Cumhurbaşkanı’na hakaretten tutuklanıp 9 gün cezaevinde kaldı. Kolivar, serbest kaldıktan sonra çıktığı ilk canlı yayında ‘Ben eğer hırsız olsaydım, eroin tüccarı olsaydım, katil olsaydım bu tip meziyetlerim olsaydı ben o cezevine gitmeyecektim. Anayasal fikrimi açıkladığım için oraya gittim” dedi.
DAHA ÖNCE BAŞKA BİR TELEVİZYON KANALINDA DA SÖYLEDİM
Kolivar, toplumla ilgili sözlerini daha önce başka bir televizyon kanalında da söylediğini belirterek, “Dan diye dememişim de bebeklere yumurta süt yedirin demişim, beyinleri gelişsin demişim. Bu televizyoncular toplumla milleti ayıramayacak kadar cahil mi? Ben toplum diyorum vay sen Türk milletine hakaret ettin. Toplumun milletle ne alakası var?” dedi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Özgür Özel’den Selâtin camileri ihalesi iddiası: “Yarım milyarlık yolsuzluk dosyası kapatıldı”2.Ilıcak ve Altan hakkında hapis cezası3.İran savaşında 13'üncü gün: Mücteba Hamaney hastanede!4.Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı'ndan Birleşmiş Milletler'de iftar yemeği5.Savaş gölgesinde kripto rallisi: Bitcoin altını geride bıraktı
6.Enver Aysever için tahliye kararı verildi7.Türkiye'ye iade edilecekti: ABD mahkemesinden yeni karar!8.Halkbank'a ağır yaptırımlar: ABD ile anlaşmada hangi şartlar var?9.Tarihi zirveyi aşabilir! Petrol için rekor tahmin!10.Yargıtay’dan kangrene dönen kiracı ev sahibi çekişmesine ilaç olacak karar geldi

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

ABDULLAH AYMAZ

NUMAN YILMAZ YİĞİT

ARİF ASALIOĞLU
ÇOK OKUNAN HABERLER












