AKP'li belediyeden Samanyolu TV dizisine hukuksuz engel

Ektikleri öfke tohumlarI sonuç vermeye başlayan kişiler, son günlerde yaşanan gerginliklerle bile ilgilenmiyor. En çok birlik beraberliğe ihtiyacımız olduğu günlerde her şeyi bırakarak Samanyolu TV’nin dizileri ile uğraşan yöneticiler, STV’nin en çok izlenen yapımlarını çektirmemek için ellerinden geleni ardlarına koymuyorlar.

AKP'li belediyeden Samanyolu TV dizisine hukuksuz engel

Ektikleri öfke tohumları sonuç vermeye başlayan bazı kişileri, son günlerde yaşanan gerginlikler bile ilgilendirmiyor. En çok birlik beraberliğe ihtiyacımız olduğu günlerde her şeyi bırakarak Samanyolu TV’nin dizileri ile uğraşan yöneticiler, STV’nin en çok izlenen yapımlarını çektirmemek için ellerinden geleni ardlarına koymuyorlar. 

Son günlerde valilikçe izin alınmış hemen hemen her sete her programa zabıta ekiplerini yollayarak çektirmemeye çalışıp işgüzarlık yapan belediye kervanına Şile Belediyesi de katıldı.

Şile Belediyesi ,Samanyolu TV’de yayınlanan ve 3 sezondur Şile’de çekilen Türkiye’nin en çok izlenen günlük dizisi “İki Dünya Arasında”yı çektirmemek için her yolu deniyor.

Dizinin çekildiği eve, dizi ekibini rahatsız etmek için zabıta ekiplerini gönderen belediye özel mülkte çekim yapılmasına rağmen tacizlerini her gün devam ettiriyor.

İyi Seyirler'in haberine göre, İstanbul Valiliğinden 2015 yılına kadar çekim izni alan ancak Şile Belediyesinin şikayetleriyle valilikçe izni iptal edilen “İki Dünya Arasında” dizisinin yapımcısı duruma adeta isyan etti. Yapımcı “Daha dizi çekimlerine başlamadan sabah erken saatlerde zabıtanın tacizine uğruyoruz. Özel mülkte çekim yapmamıza rağmen evimizin önündeki kaldırımda akşama kadar oturup bizi adeta taciz ediyorlar. Şile Belediyesi işi gücü bıraktı, dizimizle uğraşıyor. Bu setten 500 kişi ekmek yiyor, bu yapılanlar her şeyden önce ayıptır, zulümdür” dedi.

Samanyolu TV, tüm zorluklara ve engellemelere rağmen “İki Dünya Arasında” dizisini çekmeye devam edeceğini duyurdu.

İşte Valiliğin 2015 yılına kadar verdiği izin












<< Önceki Haber AKP'li belediyeden Samanyolu TV dizisine hukuksuz engel Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER