Gürsel Tekin’den yeni açıklama: “Kardeşlerimizle kucaklaşmak için geliyoruz!”
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Perşembe, Eylül 4 2025
Paylaş
X Post
Gürsel Tekin, CHP İstanbul İl Başkanlığı’na kayyum olarak atanması sonrası gelen tepkilere sosyal medya hesabı üzerinden cevap verdi. Tekin, kısa mesajında, “Ben ve çağrı heyetindeki arkadaşlarım, bizler gerçek Cumhuriyet Halk Partilileriz. Sorun yaratmak için değil, var olan sorunları çözmek ve kardeşlerimizle kucaklaşmak için geliyoruz. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatı olacak. Temel ilkemiz: CHP’nin temel ilkeleridir.” ifadelerini kullandı.
CHP’nin 8 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilen İstanbul İl Kongresi 2 Eylül 2025’te mahkeme kararı ile iptal edilmişti. Eski CHP il başkanlarından Gürsel Tekin kayyım olarak atanmıştı. CHP’li yöneticiler Tekin’in görevi kabul etmesine sert tepki göstermişti. Gürsel Tekin, bugün sabah yaptığı açıklamada, ‘pazartesi’ il binasına gideciğini duyurmutu. CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır ise bu açıklamaya, “Sakın! Teşebbüs bile etme. Senin gideceğin yer AK Parti il binasıdır artık.!” sözleriyle tepki göstermişti.
CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, CHP İstanbul İl Yönetimi’nin görevden alınmasına ilişkin önceki gün yaptığı açıklamada, “Gerçek hiçbir CHP’li bu kararı tanımayacak.” ifadelerini kullanmıştı.
CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, CHP İstanbul İl Yönetimi’nin görevden alınmasına ilişkin önceki gün yaptığı açıklamada, “Gerçek hiçbir CHP’li bu kararı tanımayacak.” ifadelerini kullanmıştı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Sırrı Sakık’tan Edirne Ziyareti Sonrası Sert Mesaj: "Demirtaş İçerideyken Barıştan Bahsedilemez"2.Medrese-i Yusufiye'nin Son Meyvelerinden3.BM Yapay Zeka Zirvesi 2026: JWF Temsilcileri BM'de Konuştu4.Hizmet Katılımcıları İçin Sosyal Medya İletişim Rehberi5.Kozinoğlu Soruşturmasında Gazeteciliğe Yargı Kıskacı: Cihan Muhabiri Osman Arslan Tutuklandı
6.AKP'li Tayyar Partide Kopan Kıyameti Başlık Başlık sıraladı: Otonom Yapılar Oluştu, Herkes Ayrı Telden Çalıyor7.Fon Krizinin Gölgesinde TCMB Rezervleri 174,5 Milyar Dolara Geriledi8.SPK’den Fon Tasfiyelerinde Kritik Adım: Kapatma Mühleti 6 Aya Çıkarıldı9.İmamoğlu’ndan Erdoğan’a Sert Eleştirisi: Hizmet Etmeniz Gereken Mr. Trump Değil, 86 Milyon Yurttaştır10.Rusya seçimlerinde Putin'in partisi güçlendi

ABDULLAH AYMAZ

KADİR GÜRCAN

HÜSEYİN ODABAŞI

ARİF ASALIOĞLU

PROF. DR. ŞERİF ALİ TEKALAN
ÇOK OKUNAN HABERLER

Sırrı Sakık’tan Edirne Ziyareti Sonrası Sert Mesaj...

Medrese-i Yusufiye'nin Son Meyvelerinden

BM Yapay Zeka Zirvesi 2026: JWF Temsilcileri BM'de...

Hizmet Katılımcıları İçin Sosyal Medya İletişim Re...

Kozinoğlu Soruşturmasında Gazeteciliğe Yargı Kıska...





