MHK Başkanı Sabri Çelik ve kurul üyeleri istifa etti
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Cumartesi, Ocak 28 2023
TFF, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Sabri Çelik ve kurul üyelerinin istifa ettiğini açıkladı. TFF'nin yeni MHK Başkanı ve üyelerini belirlemek için çalışmalara başlandığı ifade edildi.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Sabri Çelik ve kurul üyeleri görevlerinden istifa etti.
TFF'den yapılan açıklamada, Sabri Çelik'in, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile federasyonun Levent'teki binasında bir araya geldiği belirtilerek, "Görüşmede Sabri Çelik, MHK üyeleri ile birlikte istifasını TFF Başkanı'na sunmuş, TFF Başkanı tarafından Sabri Çelik ve MHK üyelerinin istifası kabul edilmiştir. Bu karar, TFF Yönetim Kurulu tarafından da onaylanmıştır. Sayın Sabri Çelik ve Merkez Hakem Kurulu üyelerinin her biri Türk hakemliğinin gelişmesi için katkılar vermiştir. Kendilerine bu gayretlerinden ötürü teşekkür eder, başarılar dileriz" denildi.
TFF'nin yeni MHK Başkanı ve üyelerini belirlemek için çalışmalara başlandığı, gelişmelerin en kısa sürede kamuoyuyla paylaşılacağı aktarıldı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Almanya'da yılbaşı kabusa döndü: Çok sayıda ölü ve yaralı var, yüzlerce kişi gözaltında2.Türkiye'de para transferinde ‘açıklama’ zorunluluğu başladı!3.İran'da devam eden protestolarda can kayıpları yaşandı4.İsviçre şokta! Yılbaşı eğlencesinde çıkan yangında 40 kişi öldü5.Bulgaristan 1 Ocak itibariyle Euro’ya geçti
6.DEM Parti'nin 'Öcalan'a özgürlük' mitingi ertelendi!7.Dehşete düşüren iddia: İstanbul'da iki aylık bebek aç bırakılarak öldürüldü8.İsrail 37 yardım kuruluşunun Gazze'ye erişimini yasakladı9.Yalova’daki IŞİD saldırısı sonrası yakalanan 25 şüpheli adliyeye sevk edildi10.Artvin’de çığdan ölenlerin sayısı 2'ye yükseldi 1 kayıp aranıyor

NUMAN YILMAZ YİĞİT

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

Almanya'da yılbaşı kabusa döndü: Çok sayıda ölü ve...

Türkiye'de para transferinde ‘açıklama’ zorunluluğ...

İran'da devam eden protestolarda can kayıpları yaş...

İsviçre şokta! Yılbaşı eğlencesinde çıkan yangında...

Bulgaristan 1 Ocak itibariyle Euro’ya geçti


