Mustafa Sarıgül'ün koruması gözaltına alındı

Sarıgül ailesine yönelik kara para aklama iddiaları üzerine yürütülen soruşturmada yeni bir gözaltı gerçekleşti.
Soruşturma kapsamında, YENİ Parti Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül'ün koruması olduğu belirtilen Ömer D.'nin gözaltına alındığı öğrenildi.
Sarıgül ailesine yönelik iddialar kapsamında bugüne kadar toplam 16 kişinin tutuklandığı bildirildi.
NE OLMUŞTU?
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, şikâyetler üzerine yüksek miktarda paranın aklandığı iddialarına ilişkin soruşturma başlatmıştı.
Soruşturma kapsamında, aralarında Mustafa Sarıgül'ün oğulları Emir ve Ömer Sarıgül, eski eşi Aylin Kotil ile gazetemiz yazarı Murat Ağırel'in de bulunduğu toplam 16 kişi tutuklanmıştı. Mustafa Sarıgül hakkındaki iddiaların ise ayrı değerlendirilmek üzere Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına gönderileceği açıklanmıştı.
Sarıgül, suçlamalara dayanak gösterilen belgelerin sahte olduğunu savunarak ailesinin masumiyetini ortaya koymak için hukuki mücadelelerini sürdüreceklerini belirtmişti.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar

CUMA KARAMAN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

NUMAN YILMAZ YİĞİT

ABDULLAH AYMAZ


Özbekistan kiril alfabesin bırakarak Latin alfabes...

Fon soygununda AKP'de parti içi restleşme: Şamil T...

Ekrem İmamoğlu'ndan boykot ve destek çağrısı: 'Hal...

Sergen Yalçın, A Milli Takım'a imzayı attı!

WhatsApp kullanıcılarına kritik uyarı: Yapay zekâl...







