Özel, AKP'ye yeni bir sürprize hazırlanıyor: 'Kısa bir süre beklesinler!'
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Cuma, Ağustos 22 2025
Paylaş
X Post
Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan gazeteci Fatih Altaylı, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in kendisini ve tutuklu öğrencileri ziyaretinde dikkat çeken ifadeler aktardı. Altaylı, CHP'nin bir sürpriz hazırladığında olduğunu ifade etti.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile uzun bir görüşme yaptı.
Özel, aynı cezaevinde bulunan gazeteci Fatih Altaylı’yı ve beş üniversite öğrencisini de ziyaret etti.
Altaylı, kişisel YouTube kanalındaki “YORUMLAYAMIYOR” serisinde kaleme aldığı mektupta, Özel ile görüşmesinden dikkat çeken ayrıntılar paylaştı.
“AİLELERİ AKP’LİYMİŞ, ARTIK DEĞİLLER”
Altaylı, Özel’in kendisine anlattıklarını şöyle aktardı:
“Tutuklu beş üniversiteli gencin de ana babaları AK Partiliymiş. Artık değiller. Hatta bir öğrenci yakını, ‘Başkalarının çocuğu içeri atılınca yapmıştır bir şey diyorduk. Onları terörist zannediyorduk. Meğer masummuş. Kendi evladımızın başına gelince anladık’ demiş.”
Altaylı, daha önce Boğaziçi Üniversitesi öğrencisi Doğu Demirtaş’ın da benzer bir süreç yaşadığını hatırlattı.
“ÇÖZÜM ÖNERİLERİ LAZIM”
Gazeteci Fatih Altaylı, görüşmede Özel’e mitinglerin heyecan verici olduğunu ancak yurttaşların iktidara yönelik eleştirilerden çok çözüm önerileri duymak istediğini söyledi.
"CHP BİR SÜRPRİZ HAZIRLIYOR"
Altaylı, Özel’in verdiği yanıtı şöyle aktardı:
“Kısa bir süre beklesinler. Sonra en detaya kadar çözüm önerilerimizi halkın onayına sunacağız. CHP Eylül ayı ortasında yeni parti programını açıklayacak. Özellikle ekonomi ve çalışma hayatına dair önerilerimizi Eylül sonundan itibaren paylaşacağız. Ardından da sürpriz bir planımız var.”
Altaylı, Özel’in bu sözlerini aktarırken “Belli ki CHP bir sürpriz hazırlıyor” ifadelerini kullandı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Türkiye'nin yakından tanıdığı ABD'li siyasetçi öldü2.Hamaney sonrası İran'da yeni dönem resmen başladı3.Hizmet Hareketi gönüllülerine yönelik nefret operasyonlarında 720 bin kişi hakkında adli işlem yapıldı4.Kulis: Damatların sessizliğinin nedeni Bilal Erdoğan planı5.Özgür Özel: Yeni parti için program ve logo çalışmaları başladı
6.Haluk Levent gözaltına alındı; Başsavcılık'tan açıklama: Bağışlar şüphelilerce şahsi hesaplara aktarıldı7.Özel: Ankara’da savcı atama mülakatlarında “Önüne isim geldiğinde gözünü kırpmadan tutuklayabilecek misin?” diye soruluyor8.ABD'den Hürmüz Boğazı açıklaması: Boğaz İran'ın kontrolünde değil; tüm gemilere açık9.15 Temmuz gerçekleri öğrenilsin istemiyorlar: Bir ayda 2 bin 702 hesaba erişim engeli10.Trump’ın yeni uçağı krize yol açtı: 5 gazeteciye kaynaklarını açıklama celbi

ARİF ASALIOĞLU
ESRA BÜYÜKCOMBAK

HARUN TOKAK

HÜSEYİN ODABAŞI

ŞERİF ALİ TEKALAN
ÇOK OKUNAN HABERLER

Türkiye'nin yakından tanıdığı ABD'li siyasetçi öld...

Hamaney sonrası İran'da yeni dönem resmen başladı

Hizmet Hareketi gönüllülerine yönelik nefret opera...

Kulis: Damatların sessizliğinin nedeni Bilal Erdoğ...

Özgür Özel: Yeni parti için program ve logo çalışm...





