Tabela böyle skor görmedi: Maç 66-0 bitti, Türk futbolcu 17 gol attı
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Salı, Ekim 14 2025
Paylaş
X Post
Almanya'da oynanan amatör lig maçında Mesopotamien 2, Moorburg 1'i 66-0 yendi. Maçta Türk futbolcu Ömer Yıldırım ise 17 gol attı.
Almanya'nın Hamburg bölgesinde oynanan amatör lig karşılaşmasında tarihi bir skor ortaya çıktı. Ligin 9. haftasında Mesopotamien 2 ile Moorburg karşı karşıya geldi. Maça sadece 7 oyuncuyla çıkan Moorburg, büyük bir hezimete uğradı. Mücadeleyi Mesopotamien 2 tam 66-0 kazanarak haftaya damga vurdu.
ÖMER YILDIRIM’DAN 17 GOLLÜK ŞOV
Farklı galibiyette en dikkat çeken isim Türk futbolcu Ömer Yıldırım oldu. Mesopotamien 2 forması giyen Yıldırım, karşılaşmada tam 17 kez fileleri havalandırarak rekor kırdı. Takım arkadaşlarından Radouan Troudi 10, Ibrahim Chaaban 9, Luka Milan Makocevic 7, Hicham El Youbi 4, Razak Mako Alassani 4, Gabriel Çakır 3, Walid Chaaban 2, Patrick Stritzki ve Jaan Garip De Sousa Baptista ise birer golle skora katkı sağladı. Moorburglu oyuncular ayrıca 9 kez kendi kalelerine gol attı.
3 PUANI SİLİNDİ AMA LİDERLİK DEVAM EDİYOR
Bu tarihi galibiyetin ardından Mesopotamien 2, sezon başında silinen 3 puanına rağmen toplamda 24 puana ulaşarak liderlik koltuğunu korudu. Ligin son sırasındaki Moorburg ise henüz puanla tanışamadı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.'Ergun Plak' rolüyle tanınan Serhat Kılıç evinde ölü bulundu2.Ateşinde Üşüdüğüm Adam3.Derbideki gerilim perde arkası ortaya çıktı: Skriniar ve Vlahovic'in yıllar öncesine dayanan kavgası4.Ünlü sunucu uyuşturucu davasında idama mahkum edildi5.Orta Vadeli Program açıklandı: Yıl sonu enflasyon hedefi şaştı, büyüme tahmini yüzde 3,3’e çekildi
6.Akciğerinde kitle şüphesiyle ameliyata alındı, 6 ay önce yuttuğu sarımsak çıkarıldı7.Kandil kadroları Öcalan'ı ziyaret etti; daveti önce reddeden Cemil Bayık İmralı'da iki gün kaldı8.Kremlin’de kritik Ukrayna krizi görüşmesi: Askeri başarılar ve hedefler vurgulandı9.Apple’dan dev zam kapıda: Yeni iPhone modelleri cep yakacak10.Victor Osimhen'in durumu belli oldu: Ne zaman dönecek?
ESRA BÜYÜKCOMBAK

PROF. DR. ŞERİF ALİ TEKALAN

HARUN TOKAK

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

ORHAN KESKİN
ÇOK OKUNAN HABERLER










