TBMM Adalet Komisyonu'nda “Çerçeve Yasa” Teklifi Görüşmeleri Gergin Başladı

Halkla İlişkiler binasındaki 3 numaralı Komisyon Toplantı Salonu'nun kapılarının görüşme saatine kadar açılmaması üzerine milletvekilleri salon dışında bekledi. İYİ Parti milletvekilleri, toplantının küçük bir salonda yapılmasını ve kapıların geç açılmasını eleştirdi.
Kapıların açılmasıyla birlikte salona girişte yoğunluk ve izdiham yaşandı. Salondaki oturma düzeni de tartışmalara neden oldu. Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) milletvekilleri için ayrılan bazı yerlere İYİ Parti milletvekillerinin oturduğu görüldü. Ayakta kalan DEM Partili bazı vekiller salonda güçlükle yer bulabildi.
Komisyon Başkanı ve AKP İstanbul Milletvekili Cüneyt Yüksel'in toplantının açılış konuşmasını yaptığı sırada, İYİ Parti Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu, Yüksel'e hitaben, “Bu salonda olmaz başkanım, olmaz” ifadeleriyle tepkisini dile getirdi.
Söz konusu yasa teklifi, 5 Ağustos Çarşamba günü TBMM Başkanlığına sunulmuştu.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ








