Trafikte darbedilen vatandaş para cezasından pay istedi: Dayağı ben yedim, parayı devlet aldı; yüzde 5 komisyon verin
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Cuma, Temmuz 10 2026
Paylaş
X Post
Trafikte çıkan bir tartışmada dayak yiyen bir adam, kendisini darbeden sürücüye uygulanan para cezasından komisyon talep etti. Çektiği videoyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenen vatandaş, "Dayağı yiyen ben, cezayı devlet aldı. Bak Recep Tayyip Erdoğan, hemşehrimsin, severim seni. Her dayak yiyene yüzde 5 komisyon kestir" ifadelerini kullandı.

Trafik tartışmasında darbedilen bir kişi, karşı tarafa kesilen para cezasından komisyon isteyerek şu ifadeleri kullandı:
"Trafikte kavga ettik. Dayağı yiyen ben, parayı devlet aldı. Sayın Recep Tayyip Erdoğan, dayağı yiyen bizsek aldığınız paradan yüzde 5 komisyonu bize geri verin. Bizim sayemizde devlet para kazanıyor. Böyle bir şey olmaz ya. Gözümüz kafamız şiş, devlet 480 bin TL para aldı. Bir komisyon ver bize. Bak Recep Tayyip Erdoğan, hemşehrimsin, severim seni. Her dayak yiyene yüzde 5 komisyon kestir."
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Uçum’dan Kavala kararı sonrası AİHM’e sert tepki: “Haddini bilsin”2.İmralı'dan Tutanak İddialarına Yanıt: "Gerçek Dışı ve Provokatif Bir Komplo"3.Gülistan Doku cinayetinde çarpıcı detay! Eski Valinin oğlu olay yerinde sabahlamış!4.Ankara'da alacaklarının peşine düşen madencilere polis yine müdahale etti!5.Konut fiyatlarında sürpriz şehir öne çıktı! Zirve el değiştirdi!

NUMAN YILMAZ YİĞİT

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

Uçum’dan Kavala kararı sonrası AİHM’e sert tepki: ...

İmralı'dan Tutanak İddialarına Yanıt: "Gerçek Dışı...

Gülistan Doku cinayetinde çarpıcı detay! Eski Vali...

Ankara'da alacaklarının peşine düşen madencilere p...

Konut fiyatlarında sürpriz şehir öne çıktı! Zirve ...







