2. PLASTECH Fuarına doğru

2. PLASTECH Fuarına doğru -İZFAŞ Genel Müdür Vekili Örs: Sektörün ticari gelişimine katkı koymayı ve İzmiri hem katılımcılar hem de ziyaretçiler için bir cazibe merkezi yapmayı hedefliyoruz


İZMİR (A.A) - İZFAŞ Genel Müdür Vekili Mehmet Şakir Örs, Ege Plastik Sanayicileri Dayanışma Derneği (EGEPLASDER) ile birlikte 11-14 Nisan tarihlerinde düzenleyecekleri Plastik, Ambalaj ve Teknolojileri Fuarı (PLASTECH) ile sektörün ticari gelişimine katkı koymayı hedeflediklerini bildirdi.
     Örs, yaptığı yazılı açıklamada, uluslararası başarısı kanıtlanmış organizasyonlara imza atan İzmirin, şimdiki hedefinin PLASTECH Fuarı olduğunu belirterek, PLASTECH ile yeni bir marka daha yaratmanın yanı sıra, sektörün ticari gelişimine katkı koymayı ve İzmiri hem katılımcılar hem de ziyaretçiler için bir cazibe merkezi yapmayı hedefliyoruz dedi.
     Plastik ürünleri ve makineleri ile plastik hammadde sektörünün yer alacağı fuarın 11-14 Nisan tarihleri arasında düzenleneceğini kaydeden Örs, ilki geçen yıl düzenlenen fuara 8 il ve 10 ülkeden 22si yabancı 156 firmanın katıldığını hatırlattı.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber 2. PLASTECH Fuarına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER