Anneler Günü

Anneler Günü -Keşan Belediye Başkanı Özcan, sağlıklı bir toplum için sağlıklı çocuk ve gençlerin yetişmesinin büyük oranda annelere ve aile ortamına bağlı olduğunu bildirdi


EDİRNE (A.A) - Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, sağlıklı bir toplum için sağlıklı çocuk ve gençlerin yetişmesinin büyük oranda annelere ve aile ortamına bağlı olduğunu bildirdi.
     Özcan, yaptığı yazılı açıklamada, annelerin sadece bir gün değil, her gün anılması gerektiğini belirtti.
     Annelerin fedakar olduğunu ifade eden Özcan, şunları kaydetti:
     "Dünyaya getirdiği evladını özveriyle büyüten, hiç yılmadan sevgi ve şefkatini esirgemeyen annelerimize hak ettiği sevgi ve saygıyı vermek her evladın görevidir. Ailenin temelini anneler oluşturur. Sağlıklı bir toplum için sağlıklı çocuk ve gençlerin yetişmesi büyük oranda annelere ve aile ortamına bağlıdır. Aileyi bir arada tutan en önemli unsur da annedir. Türk milletinin yapısını da Türk kadını, Türk anası teşkil eder. Annelerimiz, yeryüzündeki en aziz, en kutsal varlıklarımızın başında gelmektedir. Barış ve sevgi dolu sağlıklı bir dünyanın temelleri, annelerimizin yetiştireceği dürüst ve sağlıklı bireylerle mümkün olacaktır. Başta, bu vatan için evlatlarını toprağa veren şehitlerimizin anneleri olmak üzere, tüm annelerimizin Anneler Gününü kutluyorum."
    
     Muhabir: Necdet Uybaş / Cihan Demirci
     Yayıncı: Erdal Turanlı

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER