Banvit Basketbol Kulübü Başkanı Kılıç:

Banvit Basketbol Kulübü Başkanı Kılıç: Orhun Ene ile başladığımız ve bu sezon 4. sezonunu yaşadığımız süreçte, Banvitin adı artık istikrarlı bir şekilde ilk 3 takım arasında anılır oldu


BURSA (A.A) - Banvit Basketbol Kulübü Başkanı Özkan Kılıç, Orhun Ene ile başladığımız ve bu sezon 4. sezonunu yaşadığımız süreçte, Banvitin adı artık istikrarlı bir şekilde ilk 3 takım arasında anılır oldu dedi.
     Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, Özkan Kılıç, Banvit AŞde ilk yarıyı değerlendirdi. Kılıç, A takımının başarısının tesadüf olmadığını, bunun yıllardır uygulanan sistemli, planlanmış, projeye dayanan ve özverili bir çalışmanın sonucu olduğunu belirtti.
     Orhun Ene ve Turgay Çataloluk gibi doğru adamlar ve doğru ekiplerle çalışmanın, bu başarıya katkısının büyük olduğunu vurgulayan Kılıç, onların heyecan dolu çalışmalarından ve üretkenliklerinden memnuniyet duyduğunu, bu basketbol adamlarıyla çalışmanın kendisinin de işini kolaylaştırdığını, gelişmelerine değer kattığını, bu açıdan gurur ve mutluluğu bir arada yaşadığını ifade etti.
     Kılıç, ayrıca Banvit AŞ Yönetim Kurulu ve Görener ailesinin kendisine ve takıma her durumdaki koşulsuz desteğini de ayrı bir yere koyduğunu, basketboldaki bu emanetleri layıkıyla taşımaya çalıştıklarını belirterek, Ak bir alınla firmamız adına bu yolda yeni başarılar getirme çabalarımızda her zaman güvenlerini hissettirmeleri, çalışmalarımızda bizlere güç veriyor değerlendirmesinde bulundu.
     A takımlarının, Beko Basketbol Liginde ilk yarıyı aynı puana sahip takımlar arasında averajla 3. sırada bitirdiğini anımsatan Kılıç, şunları kaydetti:
     En önemlisi ise Orhun Ene ile başladığımız ve bu sezon 4. sezonunu yaşadığımız süreçte, Banvitin adı artık istikrarlı bir şekilde ilk 3 takım arasında anılır oldu. İlk 4 demiyorum, ilk 3 takımdan bahsediyorum. Sürekli yükselen ve son 4 sezondur sağlanan bu istikrar, gelecek için bana umut veriyor ve önümüzdeki döneme daha güvenle bakmamı sağlıyor. Altyapımızdan yetiştirdiğimiz ve kendilerine inanarak sorumluluk verdiğimiz genç oyuncularımızın da bahsettiğim istikrar tablosu içinde yer alması ve buna verdiği katkılar benim için ayrı bir gurur kaynağı. Dolayısıyla basketbola bu şekildeki bakış açımızla önümüzdeki dönemde daha büyük başarıları yaşamamızın artık uzak olmadığını düşünüyorum.
     Kılıç, bunun yanı sıra Türkiye Kupasında son 8 takım arasındaki mücadele ile Eurocupta, son 16 takım arasındaki maratonlarının devam ettiğine de değinerek, Bu kulvarlarda da başarı çıtamız yukarılarda. Yakaladığımız istikrarla başarılarımızın devam edeceğine, harcadığımız emeğin, mesainin gelecek başarılarla kısa zamanda karşılık bulacağına inanıyorum dedi.
    
     Muhabir: Haluk Yüksel / Ülkü Parlakyıldız Karakuş
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Banvit Basketbol Kulübü Başkanı Kılıç: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER