Boluspordan okul ziyareti

Boluspordan okul ziyareti -Boluspor Kulüp Başkanı Abat, ve futbolcular, kentteki bir ilköğretim okulunu ziyaret etti


BOLU (A.A) - PTT 1. Lig takımlarından Boluspor Kulüp Başkanı Abdullah Abat ve futbolcular, İyi ahlak, iyi spor, işte Boluspor projesi kapsamında, kentteki bir ilköğretim okulunu ziyaret etti.
     Kulüp Başkanı Abat, futbolcular Ali Güzeldal, Serge Djiehouva ve İskender Alın ile Sakarya İlköğretim Okulunu ziyaret etti.
     Abat, ziyarete ilişkin AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaklaşık 3 haftadır söz konusu proje kapsamında okulları ziyaret ettiklerini ifade ederek, Proje kapsamında öğrencilerimizi spora yönlendirmek, daha sağlıklı ve bilinçli nesiller yetiştirmek için çalışıyoruz. Her hafta farklı futbolcularla ziyaretlerimiz oluyor dedi.
     Çocukların kendilerine yoğun ilgi gösterdiğini anlatan Abat, Proje kapsamında okul idaresinin bizlere olan ilgisi çok sıcak. Bu kapsamda gelecekte çocukları spora iyi yönlendirilmesi için çalışıyoruz. Ziyaretlerimiz bu şekilde devam edecek diye konuştu.
     Abat, okullardan bu konuyla ilgili olarak proje beklediklerini ifade ederek, Gelecek olan projeleri değerlendireceğiz ve üzerimize düşen her şeyi yapacağız. Amacımız Türk sporuna, Bolu sporuna katkı sağlamak şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Abdülhamid Hoşbaş - Emin Gürbüz
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Boluspordan okul ziyareti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER