Genelkurmay Başkanı Özel, Suruçta

Genelkurmay Başkanı Özel, Suruçta -Orgeneral Necdet Özel, Suriye sınırındaki ilçede askeri birlikleri denetledi


ŞANLIURFA (A.A) - Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Suriye sınırındaki Suruç ilçesinde, askeri birlikleri denetledi.
     Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, helikopterle Suruçtaki 2. Hudut Tabur Komutanlığına geldi. Buradan karayoluyla yaklaşık 6 kilometre uzaklıktaki Suriye sınırında yer alan 6. Bölük Komutanlığına geçen Özel, birlikleri denetledi.
     Suriyeye hakim bir noktada bulunan gözetleme noktasına giden Genelkurmay Başkanı Özel ve beraberindekiler, incelemeler yaparak, yetkililerden bilgi aldı.
     Orgeneral Özel, gözetleme noktasındaki termal kameradan bölgeyi inceledi. Bir mevziye giren Özel, buradaki askerle bir süre sohbet etti.
     Bölgede bulunan tankları inceleyip, ilgili komutanlardan bilgi alan Orgeneral Özel ve beraberindekiler, daha sonra 2. Hudut Tabur Komutanlığına dönerek, helikopterle ilçeden ayrıldı.
     Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özele, incelemelerinde Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hayri Kıvrıkoğlu ve 2. Ordu Komutanı Orgeneral Galip Mendi de eşlik etti.
    
     Muhabir: Eşber Ayaydın / Sevil Çelik / İsmail Fidan
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Genelkurmay Başkanı Özel, Suruçta Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER