Kültür Sanat Merkezinde Kutsi rüzgarı

Kültür Sanat Merkezinde Kutsi rüzgarı


KAYSERİ (A.A) - Sanatçı Kutsi Kayseride hayranlarıyla buluştu. Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Merkezi açılış etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Etkinlikler sevilen sanatçı Kutsinin verdiği konserle devam etti.
     Büyükşehir Belediyesi tarafından Kadir Has Kongre Merkezinin yanında yapılan bin 300 kişi kapasiteli merkezin açılış etkinliklerinde kültür sanat rüzgarı esti. Sevilen sanatçı Kutsi,verdiği konserle Kayserililere müzik ziyafeti yaşattı.
     Konsere Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ve eşi Neşe Özhasekinin yanı sıra,bürokrat ve çok sayıda vatandaş katıldı.
     Sanatçı, seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla kendisini dinlemeye gelenleri coşturdu.
     Konser sonunda Kutsiye çiçek veren Başkan Özhaseki sanatçıya teşekkür ederek, şunları söyledi:
     Bu salonumuzu yeni yaptık. Bugün 3. günümüz. Gelecek haftada etkinlikler devam edecek. İlk etkinlik Musa Eroğlunun vereceği konser olacak. Daha sonra tasavvuf musikisi konserine Ahmet Özhan katılacak. Pazar günü ise Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Kayseride olacak.İnşallah bu programımızda da Kültür Sanat Merkezimiz böyle dolar. Coşkulu saatler geçiririz diyen Özhaseki, sizleri önümüzdeki hafta etkinliklerimize de bekliyoruz.
     Sanatçı Kutsi ise Kayseride olmaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek gördüğü ilgiden çok memnun kaldığını belirtti. Kutsi, Başkan Özhasekiye de açılış etkinliklerine kendisini davet ettiği için teşekkür etti.
    
     Muhabir: Esra Gül Aktürk
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Kültür Sanat Merkezinde Kutsi rüzgarı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER