MHP Karabük İl Başkanı Demirel:

MHP Karabük İl Başkanı Demirel: -Türkiyede bir çok siyasinin görsel ve yazılı basın sahibi olduğunu da bilmekteyiz


KARABÜK (A.A) - MHP Karabük İl Başkanı Metin Demirel, Türkiyede bir çok siyasinin görsel ve yazılı basın sahibi olduğunu da bilmekteyiz dedi.
     Demirel, düzenlediği basın toplantısında, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergilinin yaptığı çalışmaların karalanmaya çalışıldığını ve yıpratma politikasının izlendiğini söyledi.
     Vergilinin yaptığı çalışmalar göz ardı edilerek basın sektörüne girdiğinin konuşulduğunu ve haksızlık yapıldığını vurgulayan Demirel, Türkiye Cumhuriyeti kanunları çerçevesinde her türlü ticareti yapmanın serbest olduğunu belirtti.
     Vergilinin almış olduğu televizyonun daha önce yörede siyaset yapan siyasi bir kişiliğe ait iken bir şey söylemeyenlerin bu tutumunu anlamanın mümkün olmadığını ifade eden Demirel, Kaldı ki makamını hiç bir ticareti için kullanmayan Rafet Vergiliyi bu tutumundan dolayı kendisini takdir etmekteyiz. Bizleri bu konularda tahrik etmesinler, herkesin ekmek parasını kazanması konusuna saygı duymaktayız. Hiç kimsenin şirketini siyasi malzeme olarak kullanmak istemeyiz. Türkiyede bir çok siyasinin görsel ve yazılı basın sahibi olduğunu da bilmekteyiz. Bizleri ilgilendiren basın kuruluşlarının sahipleri değil yayın politikalarıdır diye konuştu.
    
     Muhabir: Faik Erez/Ahmet Özler
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber MHP Karabük İl Başkanı Demirel: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER