PEKAY Başkanı Ceylan:

PEKAY Başkanı Ceylan: -Kimsesizlerin kimsesi olan, gönlü zengin bir milletin bireyleri olarak, gençlerimize destek vererek eğitim hayatlarını bir nebze de olsa kolaylaştırmak istiyoruz


EDİRNE (A.A) - Polis Eşleri Kaynaşma ve Yardımlaşma Derneği (PEKAY) teşkilat mensubu, ihtiyaç sahibi kişilerin çocuklarına burs verebilmek için dayanışma yemeği düzenledi.
     Dernek Başkanı Ayşegül Ceylan bir otelde düzenlenen yemekte yaptığı konuşmada, 1991 yılında kurulan derneklerinin amacına uygun bir şekilde çalışmalara devam ettiklerini belirtti.
     Çeşitli etkinlikler düzenleyerek başarılı ve ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerinin eğitimine katkı sağlamayı amaçladıklarını ifade eden Ceylan, şunları söyledi:
     "Amacımız, halen çalışan, emekli olan, görevleri esnasında şehit düşen, gazi veya malül olan polis teşkilatı mensuplarımızın hanımları arasında birlik, beraberlik ve dayanışmayı sağlamak, çocuklarımıza ve gençlerimize eğitim desteği vermek, günün şartlarına göre ihtiyaç duyulan alanlarda kamu yararı gözetilerek çeşitli yardım faaliyetlerinde bulunmaktır. Yapılan çalışmalar kapsamında 2012 yılının Mayıs ayında düzenlenen tanışma ve kaynaşma etkinliğinde yapılan yardımlarla teşkilat mensubu çocuklarımızdan ihtiyaç sahibi 11 üniversite öğrencisine burs imkanı sağlanmıştır. yine personel eşlerine yönelik kurdele ve nakış kursu düzenlenmiş, kursu bitiren katılımcılar sertifika almıştır. Kimsesizlerin kimsesi olan, gönlü zengin bir milletin bireyleri olarak, gençlerimize destek vererek eğitim hayatlarını bir nebze de olsa kolaylaştırmak istiyoruz."
     Yaklaşık 500 kişinin katıldığı yemekte, yardım amaçlı çeşitli hediye çekilişleri yapıldı. Toplanan yardımlar öğrencilere burs olarak verilecek.
    
     Muhabir: Hakan Şahin
     Yayıncı: Zeki Gümüş
<< Önceki Haber PEKAY Başkanı Ceylan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER