Üniversiteye hazırlanan öğrenciler

Üniversiteye hazırlanan öğrenciler için yemek düzenlendi


TRABZON (A.A) - Of Kaymakamlığı tarafından üniversiteye hazırlanan öğrenciler için yemek organize edildi.
     Aydıner Kültür Merkezinde düzenlenen yemeğe Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Murat Saral, Of Milli Eğitim Şube Müdürü İdris Kabahasanoğlu, okul müdürleri, öğretmenler ve lise son sınıf öğrencileri katıldı.
     Arslan, burada yaptığı konuşmada, kendilerinin de bu sıralardan aynı heyecanı yaşayarak geçtiklerini belirterek, Zaman çok çabuk geçiyor. Seneye inşallah hepiniz hayalinizde ki üniversitede okurken bu günleri hatırlayacaksınız. Hayalini kurduğunuz üniversite çok çabuk bitecek ve hayata atılacaksınız. Ben her birinizin bu istek ve inançla çalıştığınızı gözlerinizden hissedebiliyorum dedi.
     Amaçlarının sınava girecek öğrencilerin heyecanını azaltmak, moral ve motivasyon katkısı sağlamak olduğunu ifade eden Arslan, Sizlerden çok umutluyuz ve güzel sonuçlar bekliyoruz. Hayatınızın önemli bir dönüm noktasındasınız. Hepinize sınavda üstün başarılar diliyorum diye konuştu.
     Saral, tüm öğrencilere başarı dileyerek, İnşallah hepiniz gönüllerinizdeki en iyi bölümleri kazanırsınız. Okulunuzu başarıyla tamamlayıp, güzel ülkemize güzel hizmetler yapacaksınız. Ben buna yürekten inanıyorum dedi.
     Öğrenciler, etkinlikte kemençe eşliğinde horon oynadılar.
    
     Muhabir: Mustafa Yaşar / Meltem Yılmaz
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Üniversiteye hazırlanan öğrenciler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER