Zelenskiy'den Putin'e sürpriz 'barış' teklifi!
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazar, Temmuz 20 2025
Paylaş
X Post
Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, ülkesinin savaşın sona ermesi için Rusya'ya gelecek hafta yapılacak yeni bir barış görüşmesi teklifinde bulunduğu bildirdi. Zelenskiy, "Liderler düzeyinde bir görüşmeye ihtiyaç var" dedi.
Rusya-Ukrayna Savaşı'na ilişkin sürpriz bir gelişme yaşandı. Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, ülkesinin savaşın sona ermesi için Rusya'ya yeni bir barış görüşmesi teklifinde bulunduğu bildirdi.
Zelenskiy, Rusya ile barış görüşmelerine ilişkin yaptığı açıklamada, "Ukrayna Ulusal Güvenlik ve Savunma Konseyi Sekreteri Umerov, Rus tarafına gelecek hafta yapılacak yeni bir görüşme teklif ettiğini bildirdi. Müzakere dinamiği artırılmalı. Ateşkese ulaşmak için her şey yapılmalı. Ve Rus tarafı kararlardan saklanmayı bırakmalı" dedi.
GELECEK HAFTAYI İŞARET ETTİ
Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Rusya ile barış görüşmelerine ilişkin açıklama yaptı. Sosyal medya hesabından videolu açıklama yapan Zelenskiy, "Rus tarafıyla takaslara ilişkin görüşmeler sürüyor. İstanbul'daki son görüşmede varılan anlaşmaların uygulanmasına devam ediyoruz. Şu anda ekip bir başka takas üzerinde daha çalışıyor. Ayrıca Ukrayna Ulusal Güvenlik ve Savunma Konseyi Sekreteri Umerov, Rus tarafına gelecek hafta yapılacak yeni bir görüşme teklif ettiğini bildirdi. Müzakere dinamiği artırılmalı. Ateşkese ulaşmak için her şey yapılmalı. Ve Rus tarafı artık kararlardan saklanmayı bırakmalı" dedi.
Rusya ile yapılan esir takasına değinen Zelenskiy, "Esir değişimi. Çocukların geri getirilmesi. Cinayetlerin sona ermesi. Gerçekten kalıcı barışı sağlamak için liderler düzeyinde bir görüşmeye ihtiyaç var. Ukrayna böyle bir görüşmeye hazır" diye konuştu.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Cem Küçük Dosyasında Kripto Transferler ve PR Bütçeleri: İsmail Çanak'tan Savcılıkta Dikkat Çeken Savunma2.5 Yıl Hapsi İsteniyordu! 3 Aydır Tutuklu Olan Ali Çağatay Serbest Bırakıldı3.Veyis Ateş Tanıklık Etti: Mehmet Akif Ersoy'un Yargılandığı Davada Ara Karar Açıklandı: Devam!4.Sosyal Medyadaki '80'ler Akımı'na KVKK Freni: Biyometrik Verileriniz Tehlikede Olabilir!5.Özgür Özel’den Ardahan’da Sert Ekonomi Eleştirisi: "Gıda Enflasyonunda Dünyada Son Sıralardayız!"
6.31 Mart'ta Aday Çıkarmamıştı: AK Parti Foça Belediyesi'ni Transferle Bünyesine Kattı7.Şamil Tayyar’dan Beştepe Zirvesi Yorumu: "Erdoğan-Yavaş Görüşmesi Bir Başlangıç Olabilir"8.Meriç Demir’den Boşanma Sonrası Dikkat Çeken Açıklama: "Tayfun’un Masumiyetine Kefilim"9.230 Bin Liralık Telefona 120 Bin Lira Vergi! YENİ Parti’den Tepki: "Bir Tarafı Sizin, Bir Tarafı Devletin"10.Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

PROF. DR. ŞERİF ALİ TEKALAN

HÜSEYİN ODABAŞI

NUMAN YILMAZ YİĞİT

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

CUMA KARAMAN
ÇOK OKUNAN HABERLER

Cem Küçük Dosyasında Kripto Transferler ve PR Bütç...

5 Yıl Hapsi İsteniyordu! 3 Aydır Tutuklu Olan Ali ...

Veyis Ateş Tanıklık Etti: Mehmet Akif Ersoy'un Yar...

Sosyal Medyadaki '80'ler Akımı'na KVKK Freni: Biyo...

Özgür Özel’den Ardahan’da Sert Ekonomi Eleştirisi:...







