28 gün oldu: Haber yok!
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazartesi, Ocak 25 2016
Tokat'ta kaybolan 8 yaşındaki Bayram Erol ile 5 yaşındaki Dursun Kağan Taşçı'dan 28 gündür haber yok.

Tokat'ın Reşadiye İlçesi'nde geçen 29 Aralık'ta kaybolan komşu çocukları 8 yaşındaki Bayram Erol ile 5 yaşındaki Dursun Kağan Taşçı'dan 28 gündür haber alınamadı.
Reşadiye'de Çermik Mahallesi'nde 4 hafta önce kaybolan Adile ve Ömer Erol çiftçinin çocukları Bayram ile komşuları Nafize ve İbrahim Taşçı çiftinin çocukları Dursun Kağan'ı arama çalışmalardan sonuç alınamadı.

İlçe Kaymakamı Faruk Erdem'in talimatları doğrultusunda kısa süre önce ilçeye gelen AFAD ekipleri, su düzeyinin son kez düşürüldüğü Kelkit Çayı'nda bir kez daha arama çalışması gerçekleştirdi.

Ekipler çocukların en son görüldükleri yer ile yaklaşık 25 kilometre uzaklıkta olan hidroelektrik santralinin bulunduğu alanı didik didik aradı. 4 gün boyunca Kelkit Çayı'nda botla arama çalışmasını yapan ekipler, kayıp çocukların izine rastlayamadı. İlk günden itibaren çalışmaların yoğunlaştığı Kelkit Çayı'nda yapılan çalışmalara rağmen çocukların izine rastlanılmaması sonrası buradaki çalışmalara ara verildi.

ÖZEL EKİP ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
Emniyet Genel Müdürlüğü'nden gelen 4 kişilik özel ekibin ilçedeki çalışması ise sürüyor. Aralarında her iki kayıp çocuğun yakınları da olmak üzere yaklaşık 200 kişinin ifadesine başvuran ekiplerin bir süre daha çalışmalarını ilçede sürdüreceği belirtildi.
DHA
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Sevilay Yılman'a neler oldu? Okan Buruk'un adını verince, Galatasaray istedi TMSF işten attı!2.Murat Ongun yandaş Cem Küçük'ü ifşa etti!3.AI şavaşları: Gemini, ChatGPT’yi geçti!4.Ekol TV neden yayınlarını durdurdu!5.Şamil Tayyar'dan bomba iddia: 'Ela Rümeysa Cebeci itirafçı oldu arşivini getirecek!'
6.Barış Boyun davası: Mahkeme salonu karıştı jandarma biber gazı kullandı7.Bu fotoğraftan bir kişi daha eksildi: Gazeteci Emrullah Erdinç'e gözaltı8.Rusya askeri hedeflerinden vazgeçmeyecek ve Batı9.Amsterdam Oost Belediyesinden Birlikte Yaşama Kültürüne Güçlü Bir Katkı10.BM koruması altındaki eğitimci Güngör'ün Türkiye'ye iade tehlikesi sürüyor!

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN








