4 maç kala rekoru egale etti: Avantaj liderde
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Cuma, Nisan 26 2024
Süper Lig'in nefes kesen şampiyonluk yarışında avantajı yakalayan Galatasaray, Adana Demirspor deplasmanında hata yapmadı. Maçı 3-0 kazanan sarı kırmızılı takım bitime 4 hafta kala 93 puana ulaşarak 1988-89 sezonunda Fenerbahçe'nin kırdığı puan rekorunu (93) egale etti.
Galatasaray'dan şampiyonluk yürüyüşü... Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında lider Galatasaray, Adana Demirspor deplasmanında 3-0 kazandı. Fenerbahçe'nin geçtiğimiz hafta Sivas'ta puan kaybetmesiyle şampiyonluk yarışında büyük avantaj sağlayan Galatasaray, Adana deplasmanında da hata yapmadı ve 3 puanın sahibi oldu.
Sezonun bitimine 4 hafta kala şampiyonluk ipine yakın tarafta olan Galatasaray, Adana Demirspor deplasmanında da kazanarak 93 puana ulaştı ve Fenerbahçe'nin 1988-89 sezonunda kırdığı puan rekorunu egale etti.
Yeni Adana Stadyumu'nda oynanan mücadelenin oldukça tempolu geçen ilk yarısında gol sesi çıkmadı.
İkinci yarının hemen başında dakikalar 54'ü gösterirken sahneye çıkan Hakim Ziyech Galatasaray'ı öne geçirdi.
Mertens'in yay üzerinden indirdiği topa Hakim Ziyech, sol ayağıyla çok sert vurdu. Shahrudin Mahammadaliyev'in yetersiz teması sonrası meşin yuvarlak ağlarla buluştu.
DEMİRBAY FARKI 2'YE ÇIKARDI
Aslan'ın kaptanı Muslera'nın kurtarışları ile damga vurduğu ve Galatasaray'ı ayakta tuttuğu mücadelede 64'te sahneye çıkan Kerem Demirbay farkı 2'ye çıkardı.
Ceza sahası içinde topla buluşan Kerem Demirbay, sağ çaprazda rakibini egale ederek dar açıdan golü atmayı başardı ve skoru 2-0'a getirdi.
Kerem Demirbay, Adana Demirspor ağlarını havalandırarak kariyeri boyunca bir sezonda attığı en fazla gole (6) ulaştı.
90+1'DE ICARDI SAHNEDE
90+1'de Aslan'ın golcüsü Icardi kapanışı yaptı. Kerem'in pasıyla ceza sahası içinde topla buluşan Mertens, hemen yanındaki Icardi'ye bıraktı. Onun düzgün vuruşu ağlarla buluştu.
Bu gol maçın skorunu belirledi ve Galatasaray 3 puanı 3 golle alarak bitime 4 hafta kala 93 puan ve maç fazlasıyla en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 7 puan önüne geçti.
Adana Demirspor ise 41 puanla 11. sırada yer aldı. Galatasaray önümüzdeki hafta Sivasspo
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Milletvekili Lütfü Türkkan skandalı açıkladı!2.ABD donanmasını alarma geçiren olay: Yaptırımları delen gemi Türk menşeli çıktı3.İddia: ‘Erdoğan’dan vekillere ekran izni'4.AKP'li Şamil Tayyar, partisinin 'ekran' krizini anlattı: 'Artık yüzde 50+1'in kolay alınamayacağı ortaya çıktı'5.Ankara'da düşen Libya uçağının kara kutusu neden Almanya'ya gönderildi?
6.AKP'li Çavuşoğlu'nun kardeşi de var: PFDK'ya sevk edildi7.Telegram'dan tetikçi ilanına gözaltı: Lütfü Türkkan duyurmuştu!8.İstanbul Barosu Başkanı: Cezaevlerinde sadece anneler değil, çocukları da cezalandırılıyor9.Futbolda bahis skandalı: TFF 9 hakemi PFDK’ya sevk etti10.Gazze'de ağır kış: Yakıt bitti hastanelerin servisleri kapanıyor!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER







