Adres: Meclis kulisi! Amca Güran’ın Ensarioğlu ile fotoğrafı ortaya çıktı, 'hatırlamıyorum' dedi
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Çarşamba, Eylül 18 2024
Narin Güran cinayeti soruşturmasında tutuklanan amca Salim Güran’ın AKP Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu ile Meclis’te çekilmiş fotoğrafı ortaya çıktı. Tartışma yaratan fotoğrafa ilişkin konuşan Ensarioğlu, "Hatırlamıyorum" dedi. Salim Güran, soruşturmada tutuklanan ilk isim olmuş, Ensarioğlu ise “Aile dostumuz” demişti.
Gerçek Gündem'de yer alan habere göre Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı kırsal Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran soruşturması devam ediyor. Güran soruşturmasında ilk tutuklanan isim ise amcası Salim Güran olmuştu. Dosyanın itirafçısı Nevzat Bahtiyar, Narin’in cansız bedenini Salim Güran’ın kendisine verdiğini iddia etmişti.
Narin’in cansız bedeni bulunduktan sonra katıldığı televizyon programında açıklama yapan AKP’li Galip Ensarioğlu ise “Bizlerin bazen bilmediği, bazen de bilip söylemememiz gereken şeyler var çünkü aile, bizim dostlarımızdır” demişti.
Ensarioğlu’na açıklamaları nedeniyle tepki gösterilirken, Ensarioğlu ise sözlerinin çarpıtıldığını dile getirmişti.
MECLİS KULİSİNDE ÇAY
Amca Güran ile Ensarioğlu’nun Meclis’te iktidar kulisinde çay içtiği fotoğraf karesi ortaya çıktı. 27 Aralık 2023 tarihinde çekilen söz konusu fotoğrafta Güran ve Ensarioğlu ile birlikte iki kişi daha bulunuyor.
TBMM’de söz konusu kulislere her ziyaretçi giremiyor. Buraya bir milletvekili veya danışmanı eşliğinde girilebiliyor. Meclis Genel Kurulu kapılarının doğrudan buraya açılması nedeniyle söz konusu alan Meclis polisi tarafından daha fazla korunuyor.
'HATIRLAMIYORUM' DEDİ
Ensarioğlu, tartışma yaratan fotoğrafa ilişkin konuştu.
Gazete Duvar'a konuşan Ensarioğlu, ziyareti hatırlamadığını söyledi. Ensarioğlu'nun açıklaması şöyle:
"Adam valiyi, kaymakamı herkesi ziyaret etmiş. O gün başka muhtarlarla birlikte geldiler. Beni de ziyaret ettiler. Hatırlamıyorum bile o ziyareti. Evet dostlarımız dedim. 20 yıl önce ölen dede benim dostumdur. Bu aile on binlerce kişinin dostudur. Sosyal medyada büyük ahlaksızlık yapılıyor. Yurt dışı kaynaklı hesaplardan ve çeşitli örgüt hesaplarından yapılan manipülasyonlarla bu iş bu hale geldi. Ben devlet ne biliyorsa onu söyledim. Soruşturmada bilinmeyen ama benim bildiğim bir
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Milletvekili Lütfü Türkkan skandalı açıkladı!2.ABD donanmasını alarma geçiren olay: Yaptırımları delen gemi Türk menşeli çıktı3.İddia: ‘Erdoğan’dan vekillere ekran izni'4.AKP'li Şamil Tayyar, partisinin 'ekran' krizini anlattı: 'Artık yüzde 50+1'in kolay alınamayacağı ortaya çıktı'5.Ankara'da düşen Libya uçağının kara kutusu neden Almanya'ya gönderildi?
6.AKP'li Çavuşoğlu'nun kardeşi de var: PFDK'ya sevk edildi7.Telegram'dan tetikçi ilanına gözaltı: Lütfü Türkkan duyurmuştu!8.İstanbul Barosu Başkanı: Cezaevlerinde sadece anneler değil, çocukları da cezalandırılıyor9.Futbolda bahis skandalı: TFF 9 hakemi PFDK’ya sevk etti10.Gazze'de ağır kış: Yakıt bitti hastanelerin servisleri kapanıyor!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER







