AK Parti vekillerinden Kırşehir halkına teşekkür


AK Parti Kırşehir milletvekilleri Salih Çetinkaya ve Mikail Arslan ve İl Başkanı Mustafa Kendirli Kasım tarihinde yapılan 26'ncı dönem milletvekilliği genel seçim sonuçlarını değerlendirerek, Kırşehir halkına vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür etti.

Çetinkaya, Arslan ve Kendirli, yaptıkları ortak yazılı açıklamada, AK Parti'nin Kırşehir'de kent merkezi ve 6 ilçede oyunu arttırdığını belirterek, şu ifadeleri kullandı: "Pazar günü demokrasinin vazgeçilmezi olan seçimleri gerçekleştirdik. Ortaya çıkan sonuçların tüm milletimize hayırlı olmasını diliyoruz. Yapılan seçimde AK Parti'ye 12. seçim zaferini yaşatan milletimize teşekkür ediyoruz. Kırşehir'de de bu seçimlerden alnımızın akıyla çıktık. Halkımızın bizlere gösterdiği teveccühün ve omuzlarımıza yüklediği yükün farkındayız. Bizlere oy veren hemşerilerimiz kadar oy vermeyen hemşerilerimizin de gönlünü kazanmak için çalışacağımız bir dönem olacak önümüzdeki dönem. İnşallah önümüzdeki süreç Türkiye için hayırlar getirecek bir dönem olur."

26. Dönem Milletvekilliği seçimleri ile 4 yıl Kırşehir halkına hizmetkar olacaklarını kaydeden Kırşehir milletvekilleri Çetinkaya ve Arslan "Kırşehir'e ve ilçelerimize birçok hizmetin gelmesi için mücadele edeceğiz. 1 Kasım seçimlerinde halkımızın sevgisine layık olmak için elimizden gelini yapacağız. Bu bir demokratik yarıştı ve halkımız iradesini ortaya koymuştur. Kırşehir'in kalkınması ve gelişmesi için projelerimizle elimizden geleni yapacağız." açıklamasında bulundu.

İl Başkanı Mustafa Kendirli de, 1 Kasım seçimlerinin her zeminde Türkiye'nin istikrarlı yürüyüşüne devam etme kararlılığını ortaya koyması adına oldukça anlamlı olduğunu belirtti.

CİHAN
<< Önceki Haber AK Parti vekillerinden Kırşehir halkına teşekkür Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER