AKP'li Atçı'dan skandal sözler: "6 yaşındaki çocuğu ..."
AKP Kayseri Milletvekili Hülya Nergis Atçı, tv1 kayseri isimli Youtube kanalında yayınlanan programa konuk oldu. Programda sunucu İsmail Şahin AKP'li Atçı'ya, İsmailağa cemaatine bağlı Hiranur Vakfı'nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel'in, kızı H.K.G.'yi 6 yaşında imam nikahı ile evlendirmesi ve çocuğun yıllarca tecavüze maruz bırakılması olayıyla ilgili soru yöneltti.
Yeni Akit'ten skandal haber! 'Şimdi soru sorma sırası bizde' diyerek 6 yaşındaki çocuğa tecavüzü akladılarYeni Akit'ten skandal haber! 'Şimdi soru sorma sırası bizde' diyerek 6 yaşındaki çocuğa tecavüzü akladılar
Hiranur Vakfı'nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel'in, kızı H.K.G.'yi 6 yaşındayken imam nikâhıyla 'evlendirmesi' ve yıllarca tecavüze maruz bırakılması haberinin ardından Yusuf Ziya Gümüşel ve Kadir İstekli tutuklandı.
Sunucu İsmail Şahin, olayı 28 Şubat süreciyle ilişkilendirerek, "Bu iş gerçekten var mı, yok mu? Elbette yargı ortaya çıkartacak ama bir taraftan da bu ülke 28 Şubat sürecini yaşadı. Aczmendiler diye bir grup ortaya çıktı. Müslüm Gündüz, Fadime Şahin, Ali Kalkancı gibi figüranlar ortaya çıktı. 6 yaşındaki evliliği duyunca ben, direk aklıma bu oyunlar geldi. Elbette ki siz AK Parti milletvekili olarak hukukçu kimliğiniz ve bir anne olarak böyle bir evliliğin olabileceğine inanıyor musunuz? Türkiye Cumhuriyeti Yasası bunlara izin vermiyor zaten ama ne oluyor, siz bu olayı nasıl yorumluyorsunuz" diye sordu.
AKP Kayseri Milletvekili Hülya Nergis Atçı şöyle konuştu:
"Bence hiçbir anne-baba 6 yaşındaki çocuğunu evlendirmez. Böyle bir... Hayır 6 yaşındaki çocuğu da kimse başına bela almaz yani. Eğer bozuk bir fıtrat yoksa burada bir hastalık yoksa, normal koşullarda bir anne-baba evlendirmeyi geç, çocuğunu hiç kimseye emanet etmez. Başka bir ailede 6 yaşında, 5 yaşında, 10 yaşındaki bir çocuğu başına bela çünkü. Çocuk yani. Böyle bir şey olmamalı. Böyle bir şeyi insanın aklı almıyor. Böyle bir şey olmuş mu, olmamış mı? Bu konuda yargı
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar

ABDULLAH AYMAZ

KADİR GÜRCAN

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK








