Akşener: "Haramın dibine gidilmiş"
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Salı, Nisan 18 2023
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte katıldığı temel atma töreninde 14 Mayıs seçimlerine ilişkin konuştu. Akşener, "Muhammed Yakut" isimli bir kişinin YouTube üzerinden yaptığı yayınlarda gündeme getirdiği iddialara ilişkin açıklamalarda bulundu.
Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediyesi Temel Atma ve Proje Tanıtım Töreni'ne katıldı.
Yavaş'ın ardından kürsüye çıkan Akşener'in açıklamalarından satır başları şu şekilde:
14 Mayıs akşamı, yani o güzel günde, inşallah ülkemize baharların geleceği, hep birlikte tarih yazacağımız, 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kılıçdaroğlu, ve bu davetin sahibi Mansur Yavaş, sizlerin şahsında burada bulunan bütün gençleri, bütün hanımefendileri selamlıyorum.
Çılgın projelerin yapılma nedeni, harama el uzatmak, kul hakkına girmek ona el uzatmak.
Büyük bir imkânın oluşacağı bir projenin açılışındayız. Ve hesap verilebilirlik önce. Dün akşam tesadüfen, Muhammet Yakut denilen bir arkadaşın ortaya koyduğu iddiaların bulunduğu bir video izledim. Muhtemelen birçoğunuz izlediniz. Daha evvel de Sedat Peker’in videolarını izledik. Bu iddiaların binde biri doğruysa sokakta gezemez bu arkadaşlar. Hayatımda ilk defa duydum, Pırlanta sitesi, Şehrazad Sitesi bu ülke ne olmuş. Bu ülkeyi yönetenler ne olmuş. Hz. Adem kıssasına göre, harama el uzattığın dakikada, edep yerlerin açılır. Edep yerlerin açıldığı andan itibaren haya duygun, edep duygun, hicap duygun kaybolur ve senin için hiçbir şeyin önemi kalmaz. O videoda ve daha önceki videolarda gördüm ki haramın dibine gidilmiş. Eğer doğruysa sokakta gezemeyecek insanlar bize iftira atıyorsa, sayın Kılıçdaroğlu’na iftira atıyorsa, Meral Akşener’e iftira atıyorsa, batsın bu dünya.
Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:
En büyük arzum her evde huzurun, her evde bereketin olmasıdır. İnsanlar huzurluysa, acaba ev kirasını nasıl öderim diye bir kaygı duymayacaklarsa siyaset kurumu görevini yetiştirmiş demek
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Amerika rüyasını bitiren karar: Trump 36 yıllık vize uygulamasını kaldırıyor2.Cem Küçük de battı: Ayakkabı firması ekonomik krize direnemedi3.Düşen uçak ile kule arasındaki son konuşmalar netleşti! İşte o anlar!4.Gözaltına alınmaktan kurtulamadı: Özel laboratuvara test yaptırmıştı!5.AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkacak mı?
6.Kara para soruşturması saraya uzandı: Erdoğan'ın danışmanı şüpheli olarak...7.Adli Tıp sonuçları pozitif çıkan Sadettin Saran özel bir laboratuvara test verdi!8.Bahçeli'nin düşen uçakla ilgili şüphesi ne? 'Böyle bir dönemde düşündürücü...'9.TBB Başkanı Sağkan'dan Sadettin Saran tepkisi: 'Hukuka aykırı'10.11. Yargı paketi tamam 50 Bin Mahkuma af geliyor: Siyasiler hariç

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

Amerika rüyasını bitiren karar: Trump 36 yıllık vi...

Cem Küçük de battı: Ayakkabı firması ekonomik kriz...

Düşen uçak ile kule arasındaki son konuşmalar netl...

Gözaltına alınmaktan kurtulamadı: Özel laboratuvar...

AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkacak mı?


