Antalyalı sanayiciler 12 kategoride 87 ödül verilecek


Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nde (AOSB) faaliyet gösteren firmaların gurur gecesi sayılan 'AOSB 2014 Yılı En Başarılı Firmalar Ödül Töreni' 1 Ekim'de gerçekleştirilecek.

Akra Barut Otel'de bu yıl 5.si düzenlenecek törende Antalya OSB'de faaliyet gösteren firmaların 2014 yılında elde ettiği başarılar ödüllendirilecek. 12 kategoride toplam 87 sanayicinin ödül alacağı geceye Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Yönetim Kurulu Başkan ve üyeleri ile birlikte yaklaşık 500 kişinin katılması bekleniyor.

12 KATEGORİDE 87 ÖDÜL

Geçen yıllarda 11 kategoride verilen ödüllere bu yıl 'En Yüksek Kadın İstihdamı Sağlayan Firma' ödülü de eklenerek kategori sayısı 12'ye çıkarıldı. Bölgedeki kadın istihdamını artırmak amacıyla verilecek ödül kapsamında en çok kadın çalışana sahip firma sahipleri ilk kez ödül alacak. Gecede ayrıca en yüksek satış hasılatı yapan, en yüksek kurumlar vergisi ödeyen, en fazla ihracat yapan, en yüksek yatırım yapan, en yüksek istihdam sağlayan firmalara birincilik, ikincilik ve üçüncülük ödülleri verilecek.

SANAYİCİNİN GURUR GECESİ

2014 yılı teşvik ödülleri kapsamında ise en yüksek ciro artışı sağlayan, en fazla ihracat artışı sağlayan, en yüksek istihdam artışı sağlayan, istikbal vaat eden firmalar ile en yeşil sanayi tesisi ve duayen sanayici ödülleri sahiplerini bulacak. Törenin, yıl boyunca hiç durmadan çalışıp üreten sanayiciler için özel bir anlam ifade ettiğini belirten Antalya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, "Bu tören aslında sanayicilerimizin ülkemize ve Antalya'mıza sağladıkları katkının daha net anlaşılacağı özel bir içeriğe sahip. Antalya OSB'nin değerli sanayicileri başarı hikayeleriyle sadece bölgemizi büyütmekle kalmamış, ihracat yaparak, istihdam sağlayarak Türkiye'nin geleceğine yatırım yapmıştır. İşte bu yüzden tüm sanayicilerimiz her türlü ödülü ve övgüyü hak etmektedir." dedi.
CİHAN
<< Önceki Haber Antalyalı sanayiciler 12 kategoride 87 ödül verilecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER