Başbakan Davutoğlu, kendisini karşılayan çocukları ofisine götürdü


Başbakan Ahmet Davutoğlu, Şişli Mariott Otel'de katıldığı bir programın ardından Dolmabahçe'deki Başbakanlık Ofisi'ne geçti. Davutoğlu, gelişi sırasında ofis kapsında kendisini ziyarete gelen çocukları kabul ederek içeri götürdü. Ofis bahçesinde çocuklara hediyerler dağıtan Davutoğlu, bol bol fotoğraf çektirdi.

Başbakan Davutoğlu saat 09.00 sıralarında Ankara'dan Atatürk Havalimanı'na gelerek Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın Şişli Mariott Otel'de düzenlediği 'Kadına Yönelik Şiddetin Sonlandırılması: İlerleme Temelinde Değişimi Hızlandırma' konulu toplantıya katıldı. Konuşmasının ardından Davutoğlu, Dolmabahçe'deki Ofisi'ne geçti. Davutoğlu'nun gelişi sırasında ofis önünde kendisini küçük öğrenciler ve velileri karşıladı. Çocuklarla sohbet eden Davutoğlu, çocukların tezahüratı eşliğinde yürüyerek ofise geçti. Ofis bahçesinde küçük misafirleri ile fotoğraf çektiren Davutoğlu daha sonra hediyeler dağıttı.

Davutoğlu, UN Women İcra Direktörü Phumzile Mlambo-Ngcuka ve UNFPA İcra Direktörü Babatunde Osotimehin'i çalışma ofisinde kabul ederek Ankara'ya dönecek.
CİHAN
<< Önceki Haber Başbakan Davutoğlu, kendisini karşılayan çocukları... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER