Başkan Uludağ: Sarıçam'da asfaltsız yol kalmayacak


Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Bilal Uludağ, asfalt yol yapımına büyük önem verdiklerini belirterek, hedeflerinin Sarıçam'da asfaltsız yol bırakmamak olduğunu kaydetti.

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde yapılan çalışmaları beraberinde Fen İşleri Müdürü Adem Gök ile birlikte denetleyen Başkan Bilal Uludağ, en kısa sürede bu çalışmaların tamamlanması yönünde talimat verdi. Bilal Uludağ, "İlçe tarihinde yapılmayan asfalt yolu 20 aya yakın bir süreçte çok daha fazlasını yaptık. Şu anda birçok yerde bu çalışmalarımız hız kesmeden sürüyor. Asfalt hamlemiz imkânlarımızın elverdiği sürede devam edecek." dedi.

Önceliğin asfalt olamayan veya çok kötü durumda bulunan sokaklara verildiğini anlatan Başkan Bilal Uludağ, kış öncesinde bu çalışmaların bitirileceğini kaydetti. İnceleme sırasında mahalleli ile de sohbet eden Bilal Uludağ, "Tek amacımız Sarıçamlılara hizmet etmek. Bunun için seçildik. İlçemizi daha modern bir hale getirmek için de gece gündüz demeden çalışıyoruz. Yol yapım çalışmalarımız sırasında altyapıya da önem veriyoruz. Sizlerin istek ve görüşleri bizim için her zaman önceliklidir. Bu hizmetleri yaparken de kesinlikle ayırım yapmıyoruz." ifadelerini kullandı.
CİHAN
<< Önceki Haber Başkan Uludağ: Sarıçam'da asfaltsız yol kalmayacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER