BBP'li Kartal'dan Mersin adaylarına eleştiri


Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Kartal, CHP'nin milletvekili adayı Fikri Sağlar başta olmak üzere AK Parti'nin adayı Lütfi Elvan ve HDP'nin adayı Mir Dengir Mehmet Fırateleştiri yağmuruna tutu. Sağlar'ın yıllarca TBMM'de görev yaptığını hatta bakanlık bile yaptığını belirten Kaptan, "Mersin adına ne yaptı da bugün yine aday ve oy istiyor" diye sordu.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Mersin'de 15 yıl boyunca Mersin'i yönettiğini ve bu süre içerisinde çok başarısız bir yönetim şekli sergilendiğini öne süren Kartal, "Belediyeyi bile yönetemeyen CHP ülkeyi hiç yönetemez, Fikri Sağlar her zaman oyu aldı, seçildi, gitti, bir daha Mersin'e uğramadı. CHP iktidarı döneminde Mersin'e bir çivi çakmayan CHP'ye oy vermek Mersin'e ve ülkemize zulüm olur." dedi.

"FIRAT'IN MERSİN'E NE FAYDASI OLDU?"

HDP'nin adayı Dengir Mir Mehmet Fırat'a yüklenen Kartal, "Dengir Fırat'ı AKP'den biliyoruz. Yıllarca TBMM'de görev yapmasına rağmen Mersin'e gram faydası olmamıştır. Dengir Mehmet Fırat da seçilip gittikten sonra dönüp arkasına bile bakmamıştır. Bugün aday olduğu partisi ise terör örgütü PKK ile arasına mesafe koymayarak gerçek yüzünü göstermiştir." şeklinde konuştu.

"AKP'NİN BAKANI MERSİN'E SÖKMEZ"

AK Parti'nin genel seçimler için Mersin'den gösterdiği eski Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan ile ilgili de açıklamalarda bulunan Kartal, "AKP ise yine bir bakanı Mersinimize aday olarak göndermiştir. Sayın bakandan önce iki bakan daha Mersin'e gelip sözler verdi, vaatler etti, bunların onda birini yapmadan gittiler. AKP iktidarının yaptığı yanlış politikaları unutmuş değiliz, çözüm süreci ile ülkemizi bu hale getirenlere oy vermenin bir anlamı yoktur." ifadelerini kullandı.

"20 YILDA TEK ÇİVİ ÇAKMADILAR"

Son 20 yılda gerek iktidarda gerekse muhalefette olup TBMM'de yer alan AK Parti, CHP, MHP ve HDP'nin Mersin'e 10 kişinin bile çalıştığı bir tane fabrika yapamadığını söyleyen Kartal, "Şimdi hangi hizmetten bahsediyorlar. Ben Mersinimizin Meclis'te olup da Mersinimize ve ülkemize hiçbir faydası olmayanlara bir ders vereceğini, oylarını şehit bir liderin tertemiz emaneti olan Büyük Birlik Partisi'ne vereceğini düşünüyorum. Daha önce olduğu gibi Mersinimize turist olarak bile gelmeyenler Mersinimizden aday olmaya geliyor." şeklinde konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber BBP'li Kartal'dan Mersin adaylarına eleştiri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER