Burç Okulları, masa tenisinde Türkiye dördüncüsü oldu


Adana Özel Burç Çukurova Ortaokulu, okullar arası düzenlenen Türkiye Şampiyonası Yıldız Kızlar kategorisinde Türkiye 4.'sü oldu.

Özel Burç Çukurova Ortaokulu ulusal ve uluslararası birçok dalda elde etmiş olduğu başarılar ile Adana'nın gururu olmaya devam ediyor. Bir çok bilim ve proje yarışmalarının yanı sıra spor müsabakalarında Adana'yı temsil eden Burç Çukurova Ortaokulu, masa tenisi takımı Türkiye dördüncülüğünü elde etti. Malatya'da yapılan şampiyonada Adana'yı Özel Burç Çukurova Ortaokulu temsil etti. Adana'ya büyük bir başarı ile dönen ve okul müzesine de önemli bir kupa daha kazandıran Burç Çukurova Ortaokulu öğrencileri Adana'nın gururu oldu.

Antrenörü Oğuz Aydın ve sporcuları Çağla Yağmur Konur, Aleyna Sakın, Damla Hatun Çınar, Nurhayat Kıyak ve Zeynep Kara Adana'ya ve okullarına Türkiye dördüncüsü olarak döndükleri için çok mutlu olduklarını söyledi.
Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası'nda Yıldız Kızlar kategorisinde Kayseri birinci, Yalova ikinci, Bursa üçüncü, Adana ise dördüncü oldu.

Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası Yıldız Kızlar kategorisinde öğrencilerinin hem Adana'yı hem de okullarını en iyi şekilde temsil ettiğini belirten Burç Çukurova Ortaokulu Müdürü İlhami Kara, bu başarının kazanılmasında emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerine teşekkür etti. Okul olarak sadece akademik sınav ya da eğitim alanlarında değil, spor alanında da büyük başarılara imza attıklarını belirten İlhami Kara, "Okul olarak sadece derslere değil, kültür, sanat, toplumsal değerler ve spora da büyük önem veriyoruz. Çünkü okul olarak öğrencilerimize spor yapma alışkanlığı kazandırmak ve sağlıklı nesiller yetiştirmek en önemli hedeflerimiz arasında yer alıyor. Özel Burç Okulları olarak, ulusal ve uluslararası bilim ile proje yarışmalarında büyük başarılar elde ederken, spor müsabakalarından elde etmiş olduğumuz madalya ve kupalar ise bize ayrı bir onur, gurur ve mutluluk yaşatıyor." dedi.
CİHAN
<< Önceki Haber Burç Okulları, masa tenisinde Türkiye dördüncüsü oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER