Bursa’da 47 kişilik tur otobüsü devrildi
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Pazar, Ağustos 28 2022
Kütahya Tavşanlı’dan Bursa’nın Mudanya ilçesine gelen 47 kişilik tur otobüsü şarampole yuvarlandı. Kazada 5 kişi öldü, çok sayıda kişi ise yaralandı. Yaralılar, ilk müdahale sonrası ambulanslarla İnegöl ve Domaniç’teki hastanelere kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Edinilen bilgilere göre kaza, saat 08.30 sıralarında, Tahtaköprü Mahallesi Kocayayla mevkisinde meydana geldi. Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinden Mudanya’ya gelen yolcuların taşındığı tur otobüsü, iddiaya göre, freninin patlaması sonucu kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. 20 metre sürüklenen otobüs, ağaca çarparak durdu. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, itfaiye, AFAD ve jandarma ekibi sevk edildi. Kazada 5 kişi hayatını kaybederken, çok sayıda yolcunun yaralandığı öğrenildi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Buğra Gökce trajik Mehmet Akif Ersoy karşılaşmasını anlattı: 'Ağlamaya başladı hepimiz etkilendik'2.Trump'tan kritik açıklama: "Golan Tepeleri'ni İsrail'e verdim"3.Milletvekili şokta: Erdoğan'ın 1994'teki mal varlığını paylaştı diye...4.Muharrem Sarıkaya işten atıldı!: Kameramanı tokatlamıştı!5.Almanya işsizlik yardımını zorlaştırıyor
6.Savaşa hazırlanıyor: Almanya 50 milyar avroluk dev bütçe onayı7.Tutuklandı: Ela Rümeysa Cebeci ifadesinden sonra nezarete alındı!8.Geri dönüyor: İngiltere'den AB ayrılık sürecinde bazı başlıklarda dönüş!9.Soylu'nun 'sağ kolu' da aralarında: 235 emniyet müdürü emekli edildi10.Emekli Erdoğan Saray'da, emekli vatandaş otogarda!

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

Buğra Gökce trajik Mehmet Akif Ersoy karşılaşmasın...

Trump'tan kritik açıklama: "Golan Tepeleri'ni İsra...

Milletvekili şokta: Erdoğan'ın 1994'teki mal varlı...

Muharrem Sarıkaya işten atıldı!: Kameramanı tokatl...

Almanya işsizlik yardımını zorlaştırıyor


