"Bütün paralellerin canı cehenneme"

Şirketlerine hukuksuzca kayyım atanan Koza İpek Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek, kardeşi Cafer Tekin tutuklanmasıyla ilgili açıklama yaptı.

Akın İpek'tan el koyma ve iftiralara cevap

Kardeşinin kaçmadığını ve aranmadığını belirten Akın İpek, evden alındığını belirtti. Yıllardır şirketlerinin incelendiğini ancak kayıt dışı paranın ve kayıt dışı işlemin bulunamadığını vurgulayan İpek, SPK’nın bir ayda ejderha kesildiğini anlattı. İpek, gizli olan SPK dosyasını havuz medyasından öğrendiğini ve hepsine de gözü kapalı cevap verdiğin belirtti.

HSYK Başkanı’nın ‘Yargı bir cenaze haline geldi’ sözünü tekrarlayan Akın İpek, “Etraf cihat yaptığını sanan delilerle doldu. Bir grup insan, elinde alev makinası, gülerek tüm kasabayı, yaşlı, kadın, çocuk demeden yakıyor. Yıktığı okulun önünde hatıra çektiren, cinnet halinde olanlar var” ifadelerini kullandı.

Paralel safsatasına da değinen Akın İpek, “Paralel, yasal görevini, yasalara uygun olarak herkese adil davranarak yapmak yerine, bir abiden talimat alarak, insanların hakkını hukukunu yiyen kamu görevlisidir. Vicdanı yasalara değil, talimatlara bağlıdır. Bütün paralellerin canı cehenneme.” dedi. İpek'in açıklamaları şöyle;


<< Önceki Haber "Bütün paralellerin canı cehenneme" Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER