Cansel, tedavi için GATA'ya gönderildi


Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde trafik kazası sonucu felç olan, yatağa mahkum Cansel Güney (17), tedavi için Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi'ne (GATA) gönderildi.

İmam Hatip Lisesi 9. Sınıf öğrencisi olan Cansel Güney, 2012 yılında okuldan çıkıp yolun karşısına geçmek istediği sırada Yeşiltepe istikametinden Ereğli yönüne giden H.A. (24) yönetimindeki hafif ticari kamyonetin çarpması sonucu ağır yaralanmıştı. Beyin ve omuriliğinden aldığı darbelerden dolayı yoğun bakıma alınan Cansel Güney'in doktorları anne ve babaya her şeye hazırlıklı olmalarını söylemişti. 86 gün yoğun bakımda kalan Cansel (17) hayata tutundu. Yoğun bakımdan çıkarılan ve servise alınan Cansel, hastaneden çıkarıldıktan sonra uzun bir tedavi süreci geçirmişti.

Gülhane Askeri Tıp Akademisi Rehabilitasyon Merkezi'nde başlayacak olan tedavisi için Cansel Güney, sabah saat 06.00' da evlerinin önüne gelen 112 ekipleri tarafından Ankara'ya götürülmek için ambulansa alındı. Anne Fatma, Baba Şeref Güney kızlarının tedavisinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Baba Şeref Güney, "Kızım inşallah Ankara'dan buraya yürüyerek gelecek." dedi.

Cansel Güney'e, Sanatçı İbrahim Tatlıses'e fizik tedavi programı uygulayan doktorlar tarafından tedavi programı uygulanacağı öğrenildi. CİHAN
<< Önceki Haber Cansel, tedavi için GATA'ya gönderildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER