Darbe reloaded
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Çarşamba, Eylül 28 2016
tr724.com yazarı Sefer Can 'İkinci kalkışmaya hazır olun' diyen Ergenekon sanığı Hasan Atilla Uğur'u mercek altına aldı.
KURTLAR VADİSİ SENARİSTİNDEN YENİ PROJE: DARBE RELOADED
Hasan Atila Uğur, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın kontrolündeki medyanın yeni gözdesi.
Doğu Perinçek’in partisinde Genel Başkan Yardımcısı olduğundan Aydınlık Gazetesi onu manşetlere taşırdı. Şimdilerde at izi it izi karıştığı için Yenişafak okurken Aydınlık sanıyorsunuz; haliyle tersi de mümkün.
MARDİNLİLER UĞUR'U 'BIÇAK TİMİ'YLE TANIYOR
Uğur, bir kaç farklı kimlikle kamuoyunun yakından tanıdığı bir isim. Mesela Mardin Kızıltepeliler, faili meçhuller döneminden hatırlıyor kendisini. Kurucusu olduğu öne sürülen Bıçak Timi, tespit edilebilen 22 faili meçhulle suçlanmıştı. İddianame kabul edilmiş yargılama başlamıştı. Yargılama hâlâ devam ediyor ama bir sonuç çıkacağını beklemek saflık olur.
ÖCALAN’I SORGULADI AMA ÖRGÜTÜ ÇÖZEMEDİ
PKK’yı kurup yöneten Abdullah Öcalan’ı Kenya’da teslim alıp dokuz ay boyunca sorgulayan timde yer aldı, Uğur. Bu unvanı tepe tepe kullandı. Lakin lideri yakalanmış bir örgütün nasıl olup çözülemediği, çökertilmediği, tam tersine daha güçlendiğini kimse sormadı.
ERGENEKON SARIKIZ AYIŞIĞI YAKAMOZ...
Emekli Albay Uğur’u gündeme taşıyan ikinci dava Ergenekon oldu. Jandarma İstihbarat Başkanı olarak 2003-2004 darbe teşebbüsleri suçlamasıyla yargılandı. Orgeneral Şener Eruygur’la birlikte Sarıkız, Ayışığı girişimlerinde yer aldığı gerekçesiyle mahkum oldu. Fakat bütün davalar kumpas çuvalına doldurulduğu için o şimdi dışarıda ve bir dönem kendisine darbeci diyen yandaş medyanın baştacı.
ASKERCİ VADİ ONUN ESERİYDİ
Ergenekon delil klasörlerinde yer alan belgeler Uğur’un psikolojik harpçi kimliğinin ayrıntılarını göz önüne serdi. Kurtlar Vadisi dizisinin ilk 53 bölümünde senaryo danışmanlığı yaptığı ortaya çıktı
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Sevilay Yılman'a neler oldu? Okan Buruk'un adını verince, Galatasaray istedi TMSF işten attı!2.Murat Ongun yandaş Cem Küçük'ü ifşa etti!3.AI şavaşları: Gemini, ChatGPT’yi geçti!4.Ekol TV neden yayınlarını durdurdu!5.Şamil Tayyar'dan bomba iddia: 'Ela Rümeysa Cebeci itirafçı oldu arşivini getirecek!'
6.Barış Boyun davası: Mahkeme salonu karıştı jandarma biber gazı kullandı7.Bu fotoğraftan bir kişi daha eksildi: Gazeteci Emrullah Erdinç'e gözaltı8.Rusya askeri hedeflerinden vazgeçmeyecek ve Batı9.Amsterdam Oost Belediyesinden Birlikte Yaşama Kültürüne Güçlü Bir Katkı10.BM koruması altındaki eğitimci Güngör'ün Türkiye'ye iade tehlikesi sürüyor!

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN








