Dünyanın gözü Suriye'de: 'Esad Suriye'den kaçtı mı?'
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Cumartesi, Aralık 7 2024
Suriye'de cihatçı terör örgütü HTŞ'nin Şam'a kadar gelmesinin ardından Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ın ülkeden kaçtığı iddia edildi. Esad'ın yanı sıra başbakan ve bakanların da ülkeden kaçtığını öne sürüldü. Öte yandan Esad'ın İran dini lideri Hamaney ile görüşmek üzere Tahran'a gittiği de iddialar arasında.
Her geçen gün tansiyonun arttığı Suriye'de cihatçı terör örgütü HTŞ'nin Şam'a kadar ilerlemesinin ardından dünya gündemine bomba gibi düşecek bir iddia ortaya atıldı.
Gazeteci ve Global Arab Network kurucusu Ghassan Ibrahim, Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ın ailesi ile birlikte ülkeyi terk ettiğini duyurdu.
Öte yandan Esad'ın İran dini lideri Hamaney ile görüşmek üzere Tahran'a gittiği de iddia edildi.
BAŞBAKAN VE BAKANLAR DA KAÇTI
Öte yandan Ghassan Ibrahim, "Suriyeli bakanlar ve Başbakan, iktidardan uzaklaştıklarının bir göstergesi olarak Suriye'yi terk etti" paylaşımında bulundu.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Amerika rüyasını bitiren karar: Trump 36 yıllık vize uygulamasını kaldırıyor2.Cem Küçük de battı: Ayakkabı firması ekonomik krize direnemedi3.Düşen uçak ile kule arasındaki son konuşmalar netleşti! İşte o anlar!4.AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkacak mı?5.Gözaltına alınmaktan kurtulamadı: Özel laboratuvara test yaptırmıştı!
6.Kara para soruşturması saraya uzandı: Erdoğan'ın danışmanı şüpheli olarak...7.TBB Başkanı Sağkan'dan Sadettin Saran tepkisi: 'Hukuka aykırı'8.Adli Tıp sonuçları pozitif çıkan Sadettin Saran özel bir laboratuvara test verdi!9.11. Yargı paketi tamam 50 Bin Mahkuma af geliyor: Siyasiler hariç10.Bahçeli'nin düşen uçakla ilgili şüphesi ne? 'Böyle bir dönemde düşündürücü...'

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

Amerika rüyasını bitiren karar: Trump 36 yıllık vi...

Cem Küçük de battı: Ayakkabı firması ekonomik kriz...

Düşen uçak ile kule arasındaki son konuşmalar netl...

AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkacak mı?

Gözaltına alınmaktan kurtulamadı: Özel laboratuvar...


