2013 LYS şampiyonundan çok önemli tüyolar!

2013 LYS şampiyonları açıklandı. izmir Körfez Dershanesi öğrencileri, başarılarını birincilikle taçlandırdı..

2013 LYS şampiyonundan çok önemli tüyolar!

İzmir Körfez Dershanesi, bu yıl 2013 LYS'de dereceye giren 3 öğrencisinin mutluluğunu paylaşıyor. Fatih Aslan MF-1 ve MF-4'te 500 tam puan alarak Türkiye 1.'liğine oturdu. Aynı şekilde Mert Mestanoğlu MF-2 ve MF-3'te Türkiye 1.'liğini kazandı. Doruk Çetin de, Türkiye 4.'lüğünü elde ederek şampiyon öğrenciler arasında yerini aldı.

Samanyolu Haber'e konuşan Körfez Dershanesi öğrencisi ve Türkiye 1.'si Fatih Aslan, başarısında büyük pay sahibi olan dershanedeki hocalarına ve kendisini dualarıyla yalnız bırakmayan ailesine teşekkür ederek, derecesini yolda gelirken öğrendiğini ve heyecanlandığını söyledi.



 Başarısının sırrını anlatan Aslan, "Seneye sınava girecek öğrenciler planlı, programlı çalışsınlar, dershaneye gidenler öğretmenlerinin hazırladıkları programa uysunlar, gitmeyenler okullarındaki rehber hocalarını dinlesinler. Öğrencilerin yatılı programlara gitmeleri çok önemli, bu tür küçük fedakarlıklardan kaçınmamaları gerekiyor." Diye konuştu.

Bir diğer şampiyon Mert Mestanoğlu'nun heyecanı yüzünden okunurken, şaşkın olduğunu dile getirdi. 1. olmak için ve olabilecek en iyi sonuç için çalıştığını belirten Mestanoğlu, mutlu olduğunu belirtti.

Türkiye 4.'sü Doruk Çetin ise; heyecanlı olduğunu ve büyük bir mutluluk duyduğunu söyledi.

Şampiyonların aileleriyse; çocuklarının başarısıyla gururlandıklarını belirterek, bütün annelerin aynı mutluluğu yaşamasını diledi.

SAMANYOLUHABER.COM
<< Önceki Haber 2013 LYS şampiyonundan çok önemli tüyolar! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER