Güneşli Park Gardenya’da peşinat müjdesi

Gül Proje ve Mutlu İnşaat ortaklığıyla gerçekleşen Güneşli Park Gardenya’da dairelerin vadedilenden 6 ay önce teslim edileceği açıklandı.

Güneşli Park Gardenya’da peşinat müjdesi

Güneşli Park Gardenya’da Erken Teslim ve %1 Peşinat Müjdesi


Evlerin yarısından çoğunun satıldığı projede kalan son dairelerin de %1 KDV ve %1 Peşinat kampanyasıyla satılması hedefleniyor. Daha once Aralık 2013 tarihinde teslim edilmesi öngörülmüştü fakat sektörde pek de rastlanmayan bir açıklamayla bu tarih Haziran 2013 olarak öne alındı. 

Lokasyon olarak ulaşım açısından pek çok avantajlar sunan proje sanki şehrin merkezinde değil kırsalda, doğanın içinde yaşıyormuş hissi veren olanaklara sahip.

21 Bin metrekare toplam alanın 17 bin metrekaresinin yeşil alan olarak ayrıldığı projede; Açık Yüzme Havuzu, Fitness Center, Sauna, Türk Hamamı, Geniş Peyzaj Alanları, Basketbol Sahası, Yürüyüş ve Koşu Parkurları, Yapay Gölet  ve Dinlenme Alanları gibi sosyal olanaklar mevcut.

Avcılar Park, Otoport, Capacity, Perla Vista, Historia, Skyport, Pelican Mall gibi büyük projelere imza atan Gül Proje, Capital Tower, Ümraniye AVM,       A Plus Ataköy, Kadir Has AVM gibi projeleri gerçekleştiren Mutlu İnşaat ile deneyimlerini bu projede birleştiriyor.

<< Önceki Haber Güneşli Park Gardenya’da peşinat müjdesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER